Kuinka vanhemmat kesytetään

Pikkuihmisen vanhempienkoulutuskoulu täällä moi! Olen huomannut, että aina vanhemmat eivät ehdi huomiomaan minua riittävästi, joten olen kehittänyt muutaman tehokkaan tavan toimia jos näin käy. Ajattelin, että muitakin voisi kiinnostaa mun tekniikat, joten tässä vähän sparrausta. Näin vanhemmat kesytetään!

Olen huomannut, että tehokkainta tällaisessa epätoivotussa tilanteessa on tehdä jotain kiellettyä. Se ei kuitenkaan yksistään riitä, vaan ratkaisevaa on se, miten toimin sen jälkeen kun vanhemmat huomaavat tämän ja alkavat kieltämään.

Tarjolla on useita tehokkaita tapoja toimia, joista olen tähän valinnut muutaman henkilökohtaisen suosikkini. Saa käyttää!

Pikkuihmisen vanhempainkoulutus

1) Teeskentele, ettet kuullut kieltoa. Basic, mutta tehokasta!
2) Ota kielto kehotuksena ja hoida kielletty homma nopeammin kuin olit alunperin suunnitellut. Näin vanhempi ei ehdi tarpeeksi lähelle estämään.
3) Juokse karkuun räkättäen, kielto jää sinne taakse! Heippaa!
4) Huuda ”ei ei ei” ja tee kiellettyä asiaa silti samalla. Tämä tekniikoista hämmentää vanhempia tehokkaimmin ja saat arvokasta lisäaikaa tihutöille.

Kuinka vanhemmat kesytetään
Henkilökohtainen suosikkini on tuo kohta kaksi, joka saa vanhukset huomaamaan minut tosi tehokkaasti. Maksimaalista huomiota haettaessa voit myös kokeilla eri kohtien yhdistämistä, esim. puhelinvarkautta suorittaessa voi lähteä juoksemaan puhelin kädessä ja vanhemman lähestyessä viskata sen vauhdissa lattialle ja huutaa räkättäen ”ei ei ei!”. Multitasking!

Ajattelin kertoilla teille jatkossa enemmänkin näitä käteviä vinkkejä. Jos on jotain erityistä, mihin tahtoisit neuvoja, kirjoita alle, niin Äiti kertoo ne minulle ja voin sitten konsultoida!

Vuodenaiti Pikuihminen
”You can do it”, sanoo Pikkuihminen.

Terveisin, Pikkuihminen

________________

Seuraa Vuodenaitia myös Instassa tai Facebookissa tai lukaise edellinen postaus

perhe lapset hopsoa vanhemmuus
Kommentit (1)
  1. Termikoulu: multipaskaus – Vuodenaiti | Lily
    2.3.2021, 14:18

    […] Seuraa Vuodenaitia myös Instassa tai Facebookissa tai lukaise edellinen postaus […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *