Papu Stories sample sale

Papu stories paitaTässäpä taas yksi käytännön vinkki laadukkaan vaatekaapin kartuttamiseen edullisemmin: sample salet ja ystävämyynnit. Tänä viikonloppuna oli Papun sample sale, edellisellä viikolla Uhanan ystävämyynti. Molemmissa tein kivoja löytöjä.

Papun sample salesta sain neljä vaatetta yhteensä 90 e, aika hyvä diili. Siinä oli mulle paita ja leggarit ja tytölle kaksi paitaa. Hivenesti jäi jotkut jutut harmittamaan, mut en viitsinyt ostaa mitään, mistä en ole satavarma.

Merkkivaatteita halvalla

Uhanan ystävämyynnistä en edes tiennyt, mutta olin sattumoisin vaihtamassa Papu/Uhanan liikkeella yhtä verkkokauppaostosta, niin bongasin ysmyrekistä tämän Kioto-silkkimekon. Saman kankaan punavärityksellisessä mekossa viiletin koko viime kesän juhlat, joten tämä lähti mukaan sillä mielellä, että ensi kesänä sitten.

Silkki on aivan paras kesämekkokangas pellavan ohella: lämmin, mutta ilmava, ei hiosta, jos malttaa ottaa riittävän reilun koon. Muutenkin mun vinkki silkkivaatteiden  ostoon: ota aina reilumpi koko. Silkkivaate ei saa kinnata mistään, sillä kangas ei kestä venymistä, saumoista tulee helposti löystyneet ja ruman näköiset ja kangas alkaa purkautua.

Uhana ystävämyynti silkkimekko

Tänään kävin sit hoitamassa muita asioita pari tuntia kaupungilla ja pitkästä aikaa päästiin meidän saunavuorollekin. Toivottavasti tuo lapsikin jo olisi paranemaan päin, hän on viikon sairastanut vatsatautia. Tämä päivä ainakin jo vaikutti paremmalta. Virtaa on taas lapsessa kuin pienessä kylässä.

Papu stories ystävämyynti

Mutta nyt unille!

________________

Seuraa Vuodenaitia myös Instassa tai Facebookissa tai lukaise edellinen postaus

Kommentit (3)
  1. Hemmotteluhetki: Bridgerton äänikirjana - VuodenaitiBridgerton äänikirjana
    14.2.2021, 18:03

    […] Seuraa Vuodenaitia myös Instassa tai Facebookissa tai lukaise edellinen postaus […]

  2. Ihana tuo Uhanan leninki. Kuvio on mielestäni niin salaperäinen ja satumainen. Pitääpä yrittää löytää tuillainen täältä Ruotsista tai sitten Uhanan nettikaupasta. Suomen postituskulut ovat yllättävän kalliit ja moni verkkokauppa ei myy ulkomaille. Satsaan ostoksissa laatuun ja eettiseen tuotantoon. Ostan lähes kaiken alennusmyynistä tai tarjouksista. Ostan myös vähän käytettyjä ja ennen kaikkea käyttämättömiä vaatteita nettihuutokaupoista.

    1. Rakastan näitä värejä kanssa: vihreää ja mustaa ja valkoista ja vähän jotain piristävää vielä joukossa. Toivottavasti Uhanalle tulisi ensi kesänä kanssa taas jotain kivan värikästä. Mä käytän kaikki alet kanssa hyödyksi: sähköpostin tilaajalistoille liittymiset ja merkkipäiväalet. Joka kerta säästää vähän. Ja laadukkaissa vaatteissa ei ole niin väliä ovatko juuri saman sesongin vaatteita, kun kestävät pitkään ja näillä mun suosikeilla ainakin on kuosit niin ajattomia, että niihin ei sillä tavalla kyllästy. Mitkä on sun lempipaikkoja tehdä ostoksia? Oiskohan siellä jotain, mistä tämä Papu/Uhana-riippuvainen ei vielä ole tietoinen.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *