Yöelämä

Huu huomenna pitäisi lähteä ystävän kanssa yöelämään. Ensin aloitellaan hänen luonaan ja sitten keskustaan baareihin. Etsimään miehiä. Itsehän en ole kovin ahkera baarissa kävijä. Tänään pohdittiinkin, milloin viimeksi olen käynyt keskustan baareissa. Kovasti olin jo kirjoittamassa, kuinka viimeksi kesällä käynyt. Mutta käytiinhän me lokakuussa, kun ystävälläni oli syntymäpäivät. 

En kyllä kovin luottavaisin mielin lähde miestä sieltä oikeasti etsimään. En oikein usko siihen, että baarista voisi oikeasti löytyä, joku jonka kanssa haluaisi jotain vakavaa. Tosin tämän herrasmiehen kanssa, josta edellisessä postauksessa mainitsin, tavattiin ekan kerran baarissa. (pitäisiköhän näitä miehiä, jotenkin nimetä, ni helpottais) Mutta onhan sinne mukava mennä silti pyörimään ja ihmettelemään.. 

Enkä siis ole sellainen ihminen, joka harrastelee yhden yön juttuja. Joten siinä mielessä miestä ei baarista lähde. Toki jos jonkun kanssa tulee juteltua ja se vaikuttaa mukavalta ni mikään ei ole pois suljettua. Mieli ja silmät siis avoimina lähdetään. 

Tosiaan, mulla on tässä takana sellainen neljän vuoden parisuhde Matin kanssa. Matista erosin viime huhtikuussa. Ja hänestä tulen varmasti kirjoittelemaan täällä, olihan kyse pisimmistä suhteestani, tähän mennessä.

Matin jälkeen tapasin MadManin, hänen kanssaan tosissaan tavattiin baarissa. Ja tapailtiin hänen kanssaaan joku pari kuukautta. Mutta se ei oikeastaan sen vakavemmaksi ehtinyt muuttua. Nyt siis nimetty ne pari miestä, jotka siis tulevat varmasti jonkin verran pyörimään blogin teksteissä. 

Nyt unille ni jaksaa huomenna mennä miesten metsästykseen!! 😉

suhteet rakkaus seksi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *