Ensimmäinen teksti. 11 kysymykseen 11 vastausta.

Sain Inkaliljoja-blogin JennaJohannalta nämä kysymykset ja ajattelin nyt siirtää blogini tänne Lilyn puolelle niin opin käyttämään tätäkin sivustoa 🙂

Olen vähän huuhaahan menevä ja aina silloin kun yritän julkaista blogi-tekstin, nettiyhteys katkeaa. Mietin aina, että pitäiskö jättää sittenkin painamatta -julkaise nappia-, että mahtaako olla joku merkki että mietis ny vielä. 😀

 

1. Mistä juontuu blogisi nimi?

VuosiSumussaPäiväPrinsessana-blogin nimi tulee vuosista 2014-2015. Havahduin Pippurin 1-vee synttärinä haikeuteen siitä, että en tule muistamaan vuoden takaista aikaa varmastikaan muuta kuin valokuvista, sen verran väsynyt olin. Vuosi meni sumussa. Koin välillä kovaa riittämättömyyden tunnetta ja yksinäisyyttäkin arkipäivissä. Vaikka tukiverkostoa on paljon paljon enemmän kuin monella muulla. Univelka ei ole kenenkään kaveri.

Havahduin siihen, että minusta oli tullut lauluni päähenkilö. ”Olen väsynyt äiti”

Joka päivä tunsin silti suurta kiitollisuutta haasteista huolimatta, ilonkyyneliltäkään ei vältytty. 🙂

jonnasoi.jpg

Otin vielä herkän 3v ja temperamenttisen 0v lasten kasvattamisen ja ”yhteensovittamisen” lisäksi pikkuhaasteen nimeltä; Mennän naimisiin ja pidetään isot häät. – Ja minä olen ihminen joka ei toimi muuta kuin kiireessä ja pakossa, eli 9kk häiden suunnitteluaikaa oli 9kk häiden ressaamisaikaa. Loppuviimeksi moni asia meni häissä aivan toisin kun olin suunnitellut, mutta se ei haitannut, koska ne eivät olisi olleet meidän häät jos kaikki olisimennyt putkeen. Ihana ja täydellinen päivä oli kuitenkin, ja tunsin olevani todella onnekas. Ja tunnen edelleen.

 

2. Linkitä suomalainen kappale, jonka tahtoisit kaikkien kuuntelevan?

Janna Hurmerinnan: Sydämen kantaja.

Lauloin tämän mieheni veljen häissä, tämä on todella taitavasti sanoitettu.. Ja sävelkin sopii mun korvaan. Yleensä en juuri sanoja kuuntele vaan menen musiikki edellä, mutta tämän laulun sanat koskettavat niin, että itkin joka kerta viikon aikana kun harjoittelin tätä esiintymiskuntoiseksi.

 

3. Saat suunnitella menun, joku kiva ihminen tulee luoksesi istumaan iltaa. Mitä on tarjolla? (Ei ole pakko kokata itse.)

Toi suluissa oleva kommentti on varmasti tarkoitettu minulle 😀

Eli; en todella tiedä. Olen onneton ruoan kanssa. Juuri eilen mietin kun söin jotain, että en edes muista koska olisin syönyt jotain niin hyvää ruokaa ettei sanotuksi saa.

4. Tiesitkö, että kaupassa myytävistä kananmunista ei olisi ikinä tullut tipuja, vaikka emo niitä kuinka olisi hautonut?

Tiesin, kiitos JennaJohannan. Amiksen ekalla sain tämän tiedon ja olin varsin helpottunut, koska 10 vuoden kasvissyöjän urallani olen nyt enimmäkseen syönyt kanan kuukautisia enkä pikkutipuja. Luomumunia en osta pikkutipu-riskin takia.

5. Huomaatko kirjoitustyylissäsi tai aiheissasi jonkinlaista muutosta siihen aikaan, kun vasta aloitit bloggaamisen?

Olen niin vähän kirjoittanut että ei muutosta, muutakuin aina tässä ristiriidassa; kirjoitanko kirjakieltä vai en vai sekaisin

+ kirjoitusvirheet

6. Rakkain vaatteesi?

Ainoa vaate josta en aio ikinä luopua on synnyttäänlähtemishousut- ne gina tricotin 5 e, tummansiniset lökärit, joilla olen lähtenyt synnyttämään  molemmilla kerroilla 😀

7. Paras (tai ainoa siedettävä) radiokanava?

en kuuntele radiota juurikaan. Jos ajan kaupunkiin päin niin Aalto, Nrj. Kotona soi Play joskus.

8. Mitä ostit itsellesi viimeksi (ruokakauppaostokset poislukien)?

Pakolliset meikit. Kun lähdin ajamaan kiireessä Vantaalle ja meikit jäi kotiin. Oli pakko poiketa Cittarissa, ja yli 60e(!!) meni alta viiteen minuuttiin.

9. Mitä luonteenpiirrettä tahtoisit itsessäsi eniten kehittää?

 Muistamattomuus–>hösellys, tavarat hukassa, huolimattomuus, ”jättää kaiken kuin koira paskansa” , puhelin laturiin. mitänäitänyon. (Olisi aika  opetella kalenterin käyttöä)

10. Millainen on varhaisin lemmikkieläimiin liittyvä muistosi?

Reni-koira. Ihana täydellinen saksanpaimenkoira, joka asui vanhempieni ja isovanhempieni huoltoasemalla vahtikoirana. Sain lenkittää Reniä alle kouluikäisenä yksikseen. Usein Reni kuitenkin kyllästyi hitaaseen kävelytahtiini, otti narun kädestäni ja jolkotteli tarhan ovelle odottamaan että tulen perässä päästämään rouvan koppiin maate.

11. Sinun on pakko ottaa seinällesi taulu, jossa lukee jokin mietelause tai elämänohje. Mitä taulussa lukee?

Tää on hyvä, juur ostin.

 

”Elämän suurin saavutus ei ole se, ettei koskaan kaadu

vaan se, että jaksaa aina nousta.”

Kommentit (3)
  1. Ihana kuva! 🙂

    1. Tää kommentti olikin jäänyt lukematta! Kiitos vaan, siinä hetkessä tapahtui sulhasen ryöstö ja morsian sai tehtäväkseen tehdä biisin kymmenessä minuutissa. Laulussa piti esiintyä sanat: PARANOID, NAVETTA, RAKKAUS, SADE, ANNA.. 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *