Avokadokeitto & italialainen kuohari

image.jpg

 

Tässä ihanan keväinen ruokavinkki. Kylmä avokadokeitto on tehty viinilehden ohjetta mukaillen,  tosin kivennäisvesi vaihtui meillä skumppaan. Tästä reseptistä saa kaksi reilua annosta:

2 kypsää avokadoa

1 limen raastettu kuori ja mehu

1 avomaankurkku (siemenet poistettu)

Desi luonnon jugurttia

puolidesiä skumppaa

puolidesiä vettä

mausteeksi suolaa, mustapippuria ja ripaus sokeria, lisäksi tuoreita mintun lehtiä maun mukaan

ja nämä kaikki vain sauvasekoittimella tasaiseksi. Erittäin helppoa.

Meillä tämä nautittiin siis italialaisen skumpan kanssa:Caperne Malvolti, Spumanto Millesimato, 2007

image.jpg

Koti Ruoka ja juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.