4mm sykkivä möntti

Kävin tänä aamuna uudestaan ultrassa. Kuvittelin olevani nyt viikoilla 7+1, mutta tässä ollaankin jossain viikoilla 4-5??? Positiivista oli että mieni 4mm möntti sykki jo, omaan silmääni tosin vähän laiskasti. Terveystalossa oli oikein mukava täti. Jutteli kauheasti mukavia ja vauvajuttuja ja kyseli onko toivottu. Minä kun vain olen sellainen pillittäjä luonne, niin mietin kokoajan päässäni, ettei puhuisi enempää. Olisi alkanut itkettää, jos sielä ei olisi näkynyt mitään. Kun katselin ruutua, en ensin nähnyt mitään. Totesin jo raskauden tuulimunaksi. Sitten sieltä paljastuikin pieni pallura, joka sykki. Vieräytin pari kyyneltä siinä maatessani ja aattelin, että olenpas nolo.

Tarkasta lasketusta ajasta ei ole vieläkään mitään hajua, selviää varmaan sitten neuvolassa tai viimeistään np-ultrassa. On vaan jotenkin tyhmä olo, kun olen mennyt ihan liian aikaisin noihin ultriin. Nyt täytyy vain toivoa, että kaikki menisi hyvin.

Aa niin ja samalla täti totesi myös, että mulla on PCOS. Olin sitä vähän epäillytkin, kun kuukautiset on niin epäsäännölliset ja tuota ylipainoakin on. Siskolla on myös todettu sama.

Tänään on viimeinen kesälomapäivä ja huomenna on paluu töiden ääreen. Ajattelin kertoa pomolle jo samantien. Helpottaa neuvoloiden sun muiden vapaaksi saamista.

 

Jees tänään on hyvä päivä 🙂

 

13672089_10154062533259760_1034630050_n.jpg

perhe raskaus-ja-synnytys raskaus-ja-synnytys
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *