Kp 35

Nyt näyttää vähän siltä, että en ovuloinut ollenkaan tässä kierrossa. Tänään on menossa kp 35.  Ennen nuvaringin aloitusta kuukautiseni olivat todella säännölliset. Nyt sitten joka kerta menkat tulee miten sattuu.

Sain masennettua itseäni lukemalla, että mahdollisuuteni tulla raskaaksi ovat maksimissaan 27% luokkaa, vaikka yhdyntä osuisi juuri ovulaation ajankohtaan. Lievä ylipaino ja satunnainen tupakointi vähentävät mahiksia entisestään. Jos voisin palata ajassa viisi vuotta taakse päin jättäisin turhat koulut väliin (kyllä, opiskelin kahdessa turhassa koulussa), vääntäisin vähän töitä ja jättäisin ehkäisyn pois.

Vaikka on ihanaa, että ollaan oltu mieheni kanssa pian vuosikymmen yhdessä, niin toisaalta se on myös hidastanut asioiden etenemistä. Aloimme seurustella, kun olin 18 ja mies 19. Yhteen muutimme 1,5 vuoden jälkeen ja naimisiin menimme seitsemän vuoden jälkeen. Vauva tuskin olisi edes vielä ajatuksissamme, jos ystävämme ei olisi saanut lasta. Ilmeisesti sukulaisetkaan eivät odota meidän hankkivan lapsia vielä aikoihin, sillä lähinnä pikkusiskolleni vihjaillaan lasten hankinnasta. Onhan se alle vuoden jo seurustellut… 😀

 

perhe raskaus-ja-synnytys
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *