Vauva tulossa

Lomailua on jäljellä vielä sunnuntaihin asti. Loman lomassa on tullut nautittua liian iso määrä siideriä ja tupakkaakin on mennyt normaalia enemmän (tosi paljon enemmän). Edelliset kuukautiset oli huhtikuun alussa. Väliin on mahtunut kolme raskaustestiä. Tänään tein niistä viimeisen. Oli jäätävä kusihätä ja en meinannut millään saada sihdattua tikkuun. Kaksi viikkoa sitten alkoi tuntua siltä, että menkat olisivat alkamassa, mutta niitä ei vain kuulunut. Minun piti ostaa uusi testi jo viikko sitten, mutta unohdin sen aina tai anoppi oli mukana kaupassa, jolloin en sitä voinut ostaa. No mutta joo, testiin pärähti kaksi viivaa heti, kun sain sen vaakatasoon. 

Mitään muita oireita ei ole ollut ja siksi en suoranaisesti odottanut olevani raskaana. Viimeiset kaksi kuukautta ovat olleet aika stressaavia ja siksi oletin menkkojenkin odotuttavan itseään. Ja siis oikeasti seksiäkin on harrastettu kerran viikossa, jos silloinkaan, enkä ole bongannut ovulaatiotakaan.

En ole sanonut vielä kellekkään. Ajattelin, että sanon miehellekkin vasta sunnuntaina. Muuten ei ole niin väliäkään, mutta anopin ja appiukon ei tarvitse tietää näin aikaisessa vaiheessa. Ja jos kerron miehelle, en kehtaa ottaa saunasiideriä. Ja jos en ota saunasiideriä kaikki arvaa heti. Noh pitää katsoa mitä teen. Onneksi olin jo julistanut, että tupakanpoltto loppuu tuohon kartsaan ja kartsasta on menossa viimeinen aski, huh. Voi olla, että poltan vielä yhden tupakan, sillä ajatuksella että se on se viimeinen. Ja viikonlopuksi mökille on tulossa vielä iso porukka kavereita juhlimaan. Olisi pitänyt tehdä testi vasta kotona, ei tarvitsisi potea huonoa omaatuntoa menneestä viikosta.

Eli vauvvelin laskettuaika on tammi-maaliskuussa, jos tämä on loppuun asti kasvakseen.

No mutta nyt saan luvan kanssa ostaa himoitsemani lastenrattaat!

 

perhe raskaus-ja-synnytys raskaus-ja-synnytys
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *