Simppeli sienipasta
Simppeli ruoka voi yllättää. Näin käy usein italialaisten reseptien kanssa: mitä,vain 5 ainesosaa? Laiska vegekokki tykkää. Italialaiset ravintolat Suomessa väittävät kasvissyöjälle, että kaikki pastat pitää uittaa kermassa tai vuohenjuutossa ollakseen hyvää. Väärin.
Simppeli sienipasta:
- Silppua yksi punasipuli ja kaksi valkosipulin kynttä
- Laita paistinpannulle nokare voita. Voi sienten kanssa tuo mielestäni paremman maun ruokaankuin öljyt
- Viipaloi 200-300g sieniä laita sekaan pannulle. Tässä on käytetty herkkusieniä, mutta mikä vaan muukin käy.
- Raasta pannulle vähän italialaista parmesaanijuustoa (parmesana, pecorino yms.)
- Pilko joukkoon nippu persiljaa
- Sitten suolaa ja pippuria
- Keitä nauhapasta (suosin itse tagliatellea / pappardellea)
- Sekoita pannun sisältö valmiiseen pastaan ja nauti!
Tätä ateriaa vauhditti Antti Tuiskun En kommentoi -levy, joka on niin törkeän hyvä!
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.