Esittelykierros

Hei vaan kaikille tutuille ja tuntemattomille!

Olen Marju, 22-vuotias opiskelija Etelä-Karjalasta. Perheeseeni kuuluvat mies ja vuonna 2013 syntynyt poikalapsi. Asumme melko tilavassa kerrostalokolmiossa parin kilometrin päässä lähimmästä keskustasta. Toistaiseksi perheeseemme ei kuulu lemmikkejä, mutta olemme poikani kanssa vannoutuneita kissaihmisiä. Ehkä jonakin päivänä perheemme lisääntyy vielä yhdellä pienellä karvakorvalla.

Idea tämän blogin perustamisesta lähti, kuten monet muutkin ideani, motivaatiopulasta. Viime vuoden puolella sain lääkärireissullani diagnoosin, jonka vuoksi joudun miettimään vakavasti elintapojani. Tämä tulee alkuun olemaan tuskallista ja vaikeaa, sillä minulla on paha sokeriaddiktio. Joku voi pitää kyseistä addiktiota vaarattomana ja lähes turhana meuhkaamisena, mutta itselleni tämä addiktio on ongelma. Varsinkin kun pitäisi laihduttaa.

Lääkärin kehotuksesta pyrin jättämään lihan syönnin lähes kokonaan. Kokoaikaista kasvissyöjää minusta ei luultavasti koskaan tule, mutta pyrin valitsemaan mahdollisuuksien mukaan joko kala- tai kasvisvaihtoehdon. Pyrin myös kokkailuissani jättämään lihan käytön mahdollisimman vähäiseksi, vaikka se tapauksessani tarkoittaa useamman ruokalajin valmistusta päivän mittaan, sillä avopuolisoni ei arvosta ”pupunruokaa” kovinkaan korkealle. Olen tosin onnistunut syöttämään hänelle soijarouhetta lihana, joten ensimmäinen askel on jo osittain otettu.

Tähän blogiin tulen päivittämään lähinnä ruokapostauksia mahdollisimman houkuttelevin, veden kielelle nostattavin kuvin, sekä tietysti välillä myös kuulumisia elämäntapauudistukseeni liittyen.

Toivon teiltä lukijoilta mahdollisimman paljon kommentteja siitä, millaisia blogipostauksia tahdotte jatkossa lukea. Otan vastaan myös hyviä reseptejä sekä vinkkejä niin itsesuggestioon kuin addiktion voittamiseenkin.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *