Iho kuntoon HydraFacial-hoidolla!

*Kaupallinen yhteistyö

 

Kasvot ovat ihmisen käyntikortti – ja jokainen tietää, että kun iho voi huonosti se voi vaikuttaa itsetuntoon ja fiilikseen todella paljon. Pari vuotta sitten oma ihoni alkoi temppuilemaan. Kokeilin erilaisia kosmetologin hoitoja, ostin hoitavia naamioita ja puhdistin ihoa ehkä vähän liikaakin. Popsin sinkkiä ja jätin pois sokerit, maidot ja viljat. Ihotautilääkäri määräsi antibioottia ja ehdotti hurjin sivuvaikutuksin kyllästettyjä e-pillereitä. Mikään ei tuntunut tepsivän, enkä oikein tiennyt mikä ihoa vaivasi. Viime keväänä satuin lukemaan HydraFacial-hoidosta ja perusteellisen googlaamisen jälkeen päädyin soittamaan Itäharjun Ihopalveluun, josta ostin kolmen kerran sarjahoitopaketin. Jo kerran jälkeen ihoni alkoi olla selkeästi parempi, ja kolmen hoidon jälkeen näppylät olivat tipotiessään! Näppylöistä ei ole enää jälkeäkään ja ihoani kehutaankin nykyään usein hyväkuntoiseksi.

Koska minulla on hyviä kokemuksia HydraFacialista, on todella kiva päästä tekemään yhteistyötä Itäharjun Ihopalvelun kanssa. Kerron hieman miten hoito toimii – ja sen jälkeen paljastan minkä tarjouksen sain teille lukijoille! 🙂

 

hydraf2.jpg

HydraFacial-hoidon suosio perustuu siihen, että se on huomattavasti tehokkaampi, kivuttomampi ja nopeampi kuin perinteinen ihonpuhdistus. Iho ei tarvitse juurikaan toipumisaikaa hoidon jälkeen, vaan sen voi tehdä vaikka juhlat olisivat tulossa muutaman päivän päästä. Kosmetologi Katja aloittaa hoidon puhdistamalla ihon, ja sen jälkeen käy kasvot läpi laitteeseen kiinnitettävillä erilaisilla hoitopäillä. Välillä iholle levitetään tehoampulleja. Missään vaiheessa hoito ei varsinaisesti satu, vaan tuntuu siltä että epäpuhtaudet pyyhkiytyvät laitteen mukana pois. HydraFacial on siis täysin koneellinen hoito.

hydraf.jpg

hydraf1.jpg

 

 

Laitteen säädettävällä alipaineimulla imetään ihosta huokosiin kertynyt meikki, kuollut ihosolukko, ihon eritteet, lika, sekä haitalliset tulehduksia aiheuttavat mikrobit. Lisäksi laitteella voidaan hoitaa ihoa led-valoilla tai lymfalla. Led-valoilla saadaan rauhoitettua tehokkaasti tulehtunutta tai punoittavaa ihoa, sekä aktivoitua ihon uudistumisprosessia. Lymfalla saadaan poistettua nesteitä ja turvotusta ja vahvistettua kasvojen lymfanestekiertoa.

 

Hoitoja on suunniteltu erilaista käsittelyä kaipaaville ihoille. 

 • Perinteinen kosteuttava hoito on tarkoitettu iholle, jossa ei ole epäpuhtauksia, mutta jonka hyvinvointia halutaan ylläpitää. 
 • Syväpuhdistava kasvohoito on tarkoitettu iholle jossa on jonkin verran tai paljon epäpuhtauksia. Tämä hoito on useimmiten hyvä tehdä muutama kerta peräkkäin, jotta iho saadaan kunnolla puhdistettua. Hoito sisältää huokosia pehmittävää happoa, minkä avulla epäpuhtauksia saadaan tehokkaasti irti ihosta.
 • Special hoidossa käytetään erilaisia hoitopäitä, joilla voidaan hoitaa esimerkiksi akne arpia, erittäin tukkoista ihoa tai kuoria ihoa tehokkaasti. 
 • Anti age -hoito sisältää erityisen DermaBuilder -hoitoampullin, joka häivyttää ihon pieniä juonteita. 
 • Skin Tone -kasvohoito tehdään silloin kun halutaa kirkastaa sameaa ihoa tai hoitaa maksaläiskiä.

 

Varsinaista kipua tai epämukavaa tunnetta ei hoidon aikana tule, mutta hoito ei myöskään ole hemmottelua. Aika käytetään todella tehokkaasti, iho puhdistuu minuuteissa ja peilistä katsoo lopulta takaisin kirkas naama. Ennen lähtöä saan nähdä putkien päässä olevassa purkissa kaikki iholtani lähteneet epäpuhtaudet ja lian – voi miten hyvältä tuntuukaan jättää kaikki se lika hoitolaan. 

 

hydraf9.jpg

 

HydraFacial sopii siis nopeaa ja tehokasta ihonpuhdistusta kaipaavalle – tuntien hemmotteluhoidot ovat asia erikseen 🙂

 

Sain teille lukijoille hyvän tarjouksen tehokkaaseen syväpuhdistavaan HydraFacial hoitoon.

Kaksi syväpuhdistavaa HydraFacial-hoitoa kahden viikon välein otettuna (jolloin hoito on varmasti tehokas) yhteensä 200€! (Normaalisti 270€). Etu on voimassa kahden viikon aikana tehdyissä varauksissa (20.1.-3.2.). 

Ajanvaraus netin kautta tästä osoitteesta, ja muistathan kirjoittaa viestikenttään wls-lukija! 🙂 

 

 

   

kauneus iho testit
Kommentit (1)
 1. Jaana Pauliina
  20.1.2016, 15:02

  Vaikuttaapa todella mielenkiintoiselta hoidolta! Varsinkin tuo nopeus ja kivuttomuus kiinnostaa 😉
  -kiitti vinkistä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *