Ladataan...

Nyt se päivä sitten koitti kun en voi enää jatkaa blogia nykyisessä muodossaan. Haluan kirjoittaa henkilökohtaisista asioista ja kasvoillani, mutta en enää omalla nimelläni. Asiaan liittyy monia eri syitä, pääasiassa se että olen törmännyt teksteihini in real life, mitä en ikinä haluaisi tapahtuvan.  

Harmi, kun tämä blogi on kuitenkin ollut itselleni tärkeä, mutta en vaan kertakaikkiaan voi enää laittaa tänne yhtäkään tekstiä rauhallisin mielin. 

En edes tiedä kuinka monta "vakkarilukijaa" mulla on, luultavasti juuri sopiva sellainen kiva pieni määrä, mutta nyt on vaan tunne että tästä blogista tietää liikaa tuttuja ihmisiä. 

Joko aloitan jossain ihan muualla kasvoillani tai sitten täällä kasvoitta, mutta ainakin jälkimmäinen vaihtoehto tuntuu tylsältä. Lily olis helppo alusta aloittaa alusta, mutta oon ollut joskus tyhmä ja mennyt tekemään nimimerkin joka viittaa omaan nimeeni.

KIITOS 2012-2015 , jos keksin hyvän tavan kertoa tänne uudesta blogistani niin tulen sen kyllä tekemään. :)

 

Ladataan...

Ladataan...

Ajattelin tehdä kerrankin tälläisen kokonaisen musiikin suosittelu-postauksen ettei tarvii näitä iskee aina randomisti muiden juttujen sekaan. Etsin oikeastaan kokoajan uutta musiikkia surffailemalla Youtubessa ja Spotifyssa, se on jotenkin aina sellainen perus ajanviete, joten helmiäkin löytyy jatkuvalla syötöllä. Ja sitten oon hehkuttamassa niitä kaikille. Kaverit on jo varmaan vähän kyllästyneitä. Oispa Lilyssäkin musiikkiin keskittyviä blogeja, oisin tosi iloinen! 

Tässä ois kiva tanssimisbiisi, haluaisin ihan sikana että tälläisiä vähän etnisen kuuloisia biisejä soisi jossain. Vähän intiameininkiä kehiin klubeille kiitos! 

Muistin tän biisin tuossa ihan yhtäkkiä, pitkästä aikaa, voi miten hauska ja ihana . Hihi. Ihana J. 

Jos heräätte harmaaseen ja sateiseen aamuun ja kaikki vituttaa niin pistäkääs tää biisi soimaan. Kohta hymyilyttää.

Voi kun tämä unelmieni bändi tulisi joskus Suomeen, mutta tuskin. Tää biisi vie johkin unen rajamaille.

Vaihteeks vähän räppiä :D mut hitttoo tää kuulostaa niin hyvältääää. Superi lauluääni ja kaikki kohdallaan oh tykkään. Yks syistä miksi haluaisin muuttaa helsinkiin on rapskene ja pienet keikat ja Kuudes linja. Haluun päästä kattomaan tämmösiä livenä yhyy.

Samat perustelut kuin edelliseen. 

Vaikka oon hehkuttanut paprun täällä jo maasta taivaisiin niin tämä uusi musiikkivideo on silti jaettava, koska se on hienoimpia mitä oon koskaan nähnyt. Tuli sellainen fiilis että tuo pohjautuu johonkin kirjaan, mutta mihin? Vähän tuli Puhdistus mieleen.  Ja juu, biisikin on lemppareita tolta levyltä, Mainstream-Solon ja &Hendricksin jälkeen :)

Tää biisi toimii varsinkin autossa ja yöllä ajaessa täydellisesti.

Tää artisti on vaan ihan mahtava :D myös musiikkivideo on aika 10+. Hitto kun en tätäkään ehtinyt näkemään H2Ö:ssä.

Tämä elektrobiisi saa mut jostain syystä nauramaan. Biitti on niin huvittavan nopea ja terävä. Mutta tykkään!

Nämä ovat tapaamani dj:n playlisteilta. Uuu uuu. En osannut päättää kumman laitan. :D

Pistetääs jotain vähän herkempääkin. Tää on nii-iii-ii-iiin pysäyttävä, huh. Jos tuntuu ettei jaksa enää ketään eikä mitään, tää biisi on paras lohduttamaan.

Mistähän tänkin biisin oon löytänyt, ei mitään hajua, mutta hitto kun kuulostaa hyvältä. Ihanuus.

 

Siitä vähän biisejä iltaan, olkaas hyvä!! Jos jaksatte näitä mun musiikkihehkutuksia seurailla ja osaatte päätellä mistä musiikista tykkään niin ottaisin mielelläni kaikkia uusia suositteluja vastaan :) 

 

Ladataan...

Ladataan...

En tapaa hirveästi itseäni nuorempia ihmisiä muuten kuin töideni kautta. Pääasiassa olen jo vuosia hengaillut pelkästään omanikäisteni seurassa ja vapaa-ajallakin parhaat kaverini ovat itseäni vanhempia. Aika usein mietin sitä miten täysin eri ikäisten ihmisten kanssa voikaan olla täysin samalla aaltopituudella niin että yli kymmenenkin vuoden ikäeron unohtaa minuuteissa kun on vaan kaikin puolin niin samanlainen. 

Tämän viikon olen viettänyt työreissussa kolmen 19-20 vuotiaan pojan kanssa, itseäni siis neljä-viisi vuotta nuorempien kanssa. Heidän ikäisiin harvoin törmää missään tuttavapiireissä ja on myönnettävä, että ehkä suoralta kädeltä ajattelisin kyseisen ikäisistä jätkistä että "voi pieniä kun ei ne vielä elämästä vielä kamalasti tiedä.".

Viikon aikana tämä hatara käsitys on muuttunut ihan täysin. 

En ole käynyt yhtä syvällisiä keskusteluja tunteista, rakkaudesta, kauneusihanteista ja ylipäätään elämästä ties miten pitkään aikaan. En muista koska olisin nähnyt kenenkään kertovan yhtä henkilökohtaisia juttuja itsestään niin suoralta kädeltä, häpeilemättä ja rehellisesti. Edes omien hyvien naispuolisten ystävieni kanssa en ole varmaan vuosiin päässyt yhtä intiimeihin keskusteluihin, edes humalassa. Tuntui siltä että mun ei tarvinnut hävetä mitään. Vastaavaa keskusteluyhteyttä on ollut ikävä, ja tajusin että miten usein omissa piireissäni tuntuu siltä että jokaisessa itsestään kertovassa asiassa pitäisi jotenkin kehua itseään tai näyttää itsensä hyvässä valossa. Näiden poikien kanssa ei tarvinnut.  Ihailin ihan älyttömästi miten sinut he olivat itsensä kanssa. 

Tyypit puhuivat kaikesta älyttömän analyyttisesti, perustellen ja itsekriittisesti. Puhuimme politiikastakin ja itseasiassa monissa asioissa aloin hävetä omaa lapsellisuuttani. Viikon aikana sain myös nauraa kyyneleet silmissä ja välillä mietinkin että olenkohan oikeasti henkisesti 19-vuotias poika, niin yksiin huumorintajut menivät. Eräänkin pojan kanssa teimme toisistamme meme-kuvia kolmen päivän tuntemisen jälkeen. :D

Että nyt voisin sanoa, että älkää koskaan katsoko lukioikäisiä poikia väheksyen tai tuomiten, he saattavat olla vaikka miten fiksuja, sydämellisiä ja aitoja tyyppejä jotka ovat kasvamassa maailman viisaimmiksi ihmisiksi. 

Pojat on ihania.

 

Ladataan...

Pages