Kana-paprika-fajitas
Mun on nyt vaan jaettava tää ohje mikä on helpoin ja halvin ruoka koskaan. Teen tän aina kun en jaksa miettiä ruuanlaittoa. Yhdessä lauseessa ohje menisi että pilko paprikat, kana ja sipuli siivuiksi, pyörittele ne mausteissa ja öljyssä ja läiskäise uuniin. Mutta voin mä nyt tarkemmankin ohjeen laittaa. Tää resepti on alunperin fajitas-täyte, ja sopii siihen siis toki myös niin että lisää kermaviiliä ja käärii siihen tortillaan.
Musta tää on vaan niin herkkua että syön sellaisenaan.
Ainekset:
Kolme paprikaa (eriväriset näyttää kivalta)
Broilerisuikaleita noin 300 g, tai niin paljon kun haluaa!
Iso sipuli
Rypsiöljyä
Mausteet: Cayennepippuri, valkosipulijauhe, paprikajauhe, suola, sokeri
Maissitärkkelystä (tää sitoo kasviksista kosteutta uunissa, mutta ei oo pakollinen)
Ensiksi siis pilkotaan kolme paprikaa, kanat ja sipuli kivoiksi paloiksi ja laitetaan uunivuokaan. Kanasiivut on hyvä olla aika ohuita.
Sitten lisätään mausteet, paprika- ja valkosipulijauhetta noin 1 rkl , muita teelusikallinen. Itse rakastan varsinkin smoked paprika-jauhetta niin paljon että en ujostele sen kanssa. Sitten pari ruokalusikallista öljyä ja kaikki ainekset pyöritellään niin että öljy ja mausteet jakautuu tasaiseksi. Tuoksu on jo tässä vaiheessa taivaallinen.
Laitetaan noin 20 minuutiksi 200 asteiseen uuniin, välissä on ihan hyvä hämmentää aineksia.
JA VOI MITEN HYVÄÄ TULEE.