Scorpio

What else is there?

 

Mulle tuli nyt fiilis kirjoittaa mun horoskooppimerkistä, koska ajattelin että se vois tässä blogin alkuvaiheessa kuvata aika hyvin mun luonteen! Olen tosiaan skorpioni ja mun mielestä merkin kuvaukset on aina osuneet täysin oikeaan. Näitä olikin vähän vaikeaa karsia olennaisiin kohtiin.

"Hiljainen ja syvällinen, suurten tunteiden Skorpioni on monelle ikuinen arvoitus, jonka ratkaisun selvittäminen vie sekä järjen että sydämen. Tämä äärimmäisen herkkä ja intuitiivinen tähtitaivaan yksinäinen susi päästää lähelleen vain harvat ja valitut – eivätkä hekään pääse perille kuin siitä, mitä Skorpioni itse päättää paljastaa."

No tää on se peruskuvaus, täysin minä. Alan aina leikkimään jotain mystistä ja siitä ei ikinä seuraa mitään hyvää.. :D 

"Skorpioninainen uhkuu itsevarmuutta ja itsehillintää. Hänen sisällään voi vallita oikea tunteiden myllerrys, mutta hän varoo näyttämästä sitä ulospäin. Mietteliäs ja intuitiivinen Skorpioni pohtii mielellään syvällisiä aiheita, eikä hän kestä pinnallista ajattelua ja käytöstä."

Jep. Mua ihmetyttää usein miten mua kuvataan superrauhalliseksi, vaikka tunnen kaikki tunteet hirveän vahvasti. Oon kanssa huomannut että vihaan mielistelyä ihan kaikissa muodoissa, en vaan pysty kattomaan sitä vierestä. :D

"Hän tiedostaa hyvin omat motiivinsa ja suhtautuu muihin järkevän epäilevästi; tosin joskus epäily menee äärimmäisyyksiin, ja hänen on vaikea luottaa kehenkään.  Skorpioni ei kerro mielellään muille ajatuksiaan ja hän tuntee olonsa hyvin tukalaksi tilanteissa, joissa hänen on pakko paljastaa henkilökohtaisia asioita itsestään. "

Näinpä, tuntuu että jotkut mun parhaatkaan kaverit ei tiedä musta paljoakaan. En haluaisi olla sellainen mutta oon vaan jotenkin oppinut suojaamaan itteäni tolla käytöksellä, mikä on täysin turhaa kun oon nykyään tekemisissä vaan ihanien ihmisten kanssa sekä koulussa että töissä. 

"Kiihkeä Skorpioni rakastuu aina sydämensä pohjasta. Hänen mottonsa on "kaikki tai ei mitään", eikä hän jaksa olla kiinnostunut, ellei suhteessa ole mukana sekä vartalo, mieli että sielu."

Totta tämäkin, oon huomannut että mua kuluttaa ihan älyttömästi säätäminen jätkien kanssa, joista en voi olla ihan varma.

" Skorpioni haluaa kaiken tai ei mitään, hänen rakkautensa on syvää, tulista ja usein myös takertuvaa."

En oo koskaan ollut rakastunut mutta voin kuvitella et oon sitten just tollanen. Pelottavaa :D 

Horoskoopit on tottakai ihan hömppää mutta silti joku niissä jaksaa aina kiehtoa. Varsinkin luonnekuvaukset tuntuu olevan niin totta mun kavereidenkin kohdalla! Oon lukenut  niin kauan kun muistan mun horoskoopin demi-lehdestä, vaikka lopetin sen lehden lukemisen ehkä yläasteen jälkeen, se vaan osuu aina pelottavan oikeaan. Astronomia on muutenkin mun mielestä supermielenkiintoista ja googletan aina välillä tietoa kaikista meteoriiteista yms, voisin joskus opiskellakkin lisää niistä :)

 

 

Hyvää yötä ! 

- Kata

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.