Että minua osaakin ärsyttää… Vol 2

Hei taas maailma. Taas täytyy purkaa hieman ärsytystä ja vihaa tähän blogiin, sillä nyt se todellisen myrkyn minulle lykkäsi.

Mistäköhän aloittaisin, noin kuukausi aikaa minulta hajosi auto. Oli kuulemma joku jakopäänhihna mennyt poikki mikä sitten hajotti koko koneen. Korjauskustannukset tähtitieteelliset, olisi kuulemma halvempi ostaa kokonaan uusi auto. Korjausmies vielä v*****i päälle, että miksi et ole vaihtanut ja blaablaablaa. Mistäs minä tiedän hihnoista, hyvä kun tietää vain, että mitä ainetta sinne tankkiin pitää laittaa.

No tästä rikkinäisestä autosta maksan vielä kuitenkin autolainan maksueriä noin vuoden verran. Vakuutus tuskin korvaa minun tuurillani siitä yhtään mitään. Että nyt minulla on sitten arvoton romukasa omistuksessa, josta maksan vielä lainanlyhennystä.

Ja sitten tämä kesän kuumuus, onhan se ihan kiva, että lämpöä riittää, ennemmin otan lämpimät ilmat, kuin kylmät ilmat, mutta, mutta… Tämän ihanan kuuman kesän seurauksena minulta hajosi jääkaappi-pakastin. Kaappi oli kyllä jo vanha ja olisi joutanut vaihtoon muutenkin, mutta pitikö sen nyt sitten sattua.

Eikä tässä suinkaan kaikki, viimeisen niitin arkkuun löi eilen se, että pyykinpesukoneesta alkoi kuulua outo kolina. Rikkihän seki oli, kyllä, kyllä, kiitos elämä. Kiitos kun kohtelet minua näin ihanasti.

Aivanko tässä ei olisi jo tarpeeksi menoeriä. Kotivakuutuksen piikkiinhän se kaappi ja pyykkikone menee, mutta siitä nyt ei paljoa kostu, koska kyseessä on jo niin vanhat kodinkoneet. Hyvällä tuurilla niistä saa jopa parisataa. Täytyypä siis mennä ostamaan uutta tilalle…

Mutta millä rahalla nämäkin sitten kaikki makselee. Vuokra ja muut laskut pitää maksaa ja jo niissä on ollut tekemistä. Nyt sitten pitäisi maksaa vielä uusi auto, korjaamon lasku siitä, kun totesivat auton olevan rikki, uusi jääkaappi, uusi pesukone ja mitäköhän vielä.

Alkaa pikkuhiljaa vanne kiristään otsalohkoa. Täytyy ilmeisesti hakea sitten lainaa ja maksaa kaikki pois kerralla, niin eipähän tarvitse maksella kaikista osamaksueriä ja muita lyhennyksiä sitten kaikista mahdollisista. Tämä https://xn--lainojenyhdistminen-twb.net/ -sivusto mainostaa, että lainaa saisi muka 4.19% korolla. Mutta tuskinpa meikäläisen tulotasolla lainaa noin edulliseen hintaan saa, jos sitä saa ollenkaan.

Että minua osaakin ärsyttää kaikki tällä hetkellä. Odotan sitä päivää, että se aurinko paistaisi joskus minunkin risukasaani, eikä aina tulisi tällaisia vastoinkäymisiä. Kohta pääsen itse sinne Iltalehden otsikoihin itkemään, kuinka elämä on pilalla!

puheenaiheet ajattelin-tanaan raha raha
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *