Tällä viikolla

Tällä viikolla olemme muun muassa…

…koonneet uuden senkin olohuoneeseen (kuvia lisää viimeistään, kun sen yllä oleva seinä on myös ”valmis”, eli pari hyllyä ja taulua myöhemmin).

…katsoneet Arman Pohjantähden alla -sarjan Palomies-jakson kahdesti, koska poikaa kiinnostaa hirveästi kaikki ’piipaa-autot’. Vaikka en itse tiedä palomiestoiminnasta mitään, niin mielestäni jakso oli silti hyvin tehty, eikä haitannut katsoa sitä toista kertaa. Pari kirosanaa siellä toki vilahtaa, mutta onneksi poika ei niitä osaa sieltä vielä poimia. 😀

…käyneet koko perhe ensimmäistä kertaa yhtäaikaa saunassa (poika oli käynyt kerran aiemminkin, mutta siitä on jo puolitoista vuotta). Oli ihanaa katsoa, kun poika oli niin innoissaan siitä, että heitimme yhdessä löylyä ja kiuas sihisi.

…ehtineet jo pelästyä, että nyt pyykinpesukone sanoi sopimuksensa irti. Kesken pesuohjelman jäljellä oleva aika -näyttö alkoi vilkkua, eikä mitään tapahtunut mistään nappulasta ja kone oli puolillaan vettä. Lopulta riittävän monen virrankatkaisun ja -käynnistyksen jälkeen, onnistuin saamaan koneen tyhjentämään itseään ja sen jälkeen laitettua uuden ohjelman alusta. Mikälie häiriö oli siis.

…huomanneet, että melkein kuihtuneet äitienpäiväkukkani ovatkin tehneet lisää nuppuja!

…saaneet yhdet aurinkolasit hajalle. Onneksi kyseessä oli toisen lapsen lasit, jotka eivät ole olleet kovin kalliit. Lapset leikkivät niillä ja yhtäkkiä kun vilkaisin, niin toisella oli pelkkä yksi sanka kädessä. Se niistä siis. 😀

…tein ”kohutut” Maybeauty jalkahoidon ja kasvonaamion. Kasvonaamio ainakin toimi hyvin, jalkahoidosta lisää, kun ’kuoriutuminen’ alkaa ja on ohi. 😀

…olen kuluttanut BookBeat-sovellusta ahkerasti, niin e-kirjoja kun äänikirjojakin. Suosittelen kokeilemaan, itselle ainakin erittäin mieluinen lukumuoto ja saa nopeammin luettua myös kaikki uutuuskirjat, joihin on ainakin täälläpäin Suomea kirjastoissa kovat jonot.

Ensi viikolla onkin jo juhannus, jolloin tarkoituksena olisi sään salliessa grillailla kotona aikuisille hamppareita ja lapsille nakkeja ja kesäkurpitsaa.  Maanantaina on myös kuopuksen 10kk neuvolakäynti, mielenkiintoista nähdä miten paljon ollaan taas kuukaudessa kasvettu. Taitoja on ainakin tullut yksi lisää, kun hän on oppinut nousemaan itse seisomaan tukea vasten ja onhan hän myös nyt vihdoin alkanut unikoulun jälkeen nukkumaan täysiä öitä vieläpä samassa huoneessa veljen kanssa.

Kuvat on otettu eräältä toiselta puistoreissulta tällä viikolla. Hyvää sunnuntain jatkoa!

-Suvi

IMG_2074.jpg

IMG_2079.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *