2.7-4.7

Kävimme lasten kanssa kirjastossa, jonne mennessä poika nukkui ja josta kotiin tullessa tyttö nukkui. Kirjastossa ollessa kannoin tyttöä sylissä koko ajan, koska hän ei malttanut olla herättelemättä vieressä pyöräkärryssä nukkuvaa veljeään. Kirjaston jälkeen menimme kauppaan hakemaan välipalaa, jonka aikana laskin tytön takaisin kärryyn. Tyttö nukahti ja poika heräsi kauppakäynnillä, joten kotimatkalla esikoinen oli tyytyväinen syödessään ja pienempi nukkuessaan. Kotona tutkittiin, mitä kirjoja äiti valitsi, kun lapsista toinen nukkui ja toinen ei osannut valita (tyttö veti hyllyllisen kirjoja alas lattialle päästessään).

Testailimme myös tuommoista naksupurkkia, josta olisi tarkoitus tulla herkkuja vain yksi kerrallaan. Tyttö hoksasi heti, miten vekotin toimii, mutta pojalla jäi aluksi käsi jumiin tuohon, kun olisi halunnut kourallisen eikä yhtä. 😀 Molemmat kuitenkin hetken päästä söivät tyytyväisenä, mutta tosiaan saavat halutessaan tuosta useammankin kerralla ulos. Mielestäni tuo on silti tytön osalta kätevämpi välipaloille kun avoin purkki, josta hän saisi vahingossa kerralla kaikki lattialle.

Sain ylimmän kuvan edellisessä postauksessa mainittujen synttäreiden sankarin äidiltä, kuvassa siis minä ja lapset. Ja loppukevennyksenä lasten viiden minuutin hiljaisuuden tulos (ei toki pahimmasta päästä). 😀

Hauskaa iltaa!

-Suvi

88ac0433-d984-4274-86d8-9e7d3514ebba.jpg

IMG_0234.jpg

IMG_0238.jpg

IMG_0279.jpg

IMG_0281.jpg

IMG_0308.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *