Viikko 25

Niin kliseistä, mutta yllättävän nopeasti voi viikko mennä. Maanantaina kävimme kuopuksen neuvolassa ja viikon ruokaostoksilla, kun taas tiistaina kävi huoltomies korjaamassa kuukausi sitten rikki menneen saunan lampun kuvun (edellinen oli lasia, joka kerran viilentyessään vain räjähti pirstaleiksi/tippui liitoksistaan). Tiistaina myös tytöllä oli neljäs hammas puskemassa läpi ja loppuilta vietettiinkin äidin sylissä ja kantoliinassa ympäriinsä kävellen, koska muu ei kelvannut. Keskiviikkona väriteltiin ahkerasti ja torstaina leivoin perjantaita varten mokkapaloja.

Perjantaina menimme miehen enon luokse, jossa oli muutakin sukua paikalla. Sää oli kyllä perjantaina niin omituinen ja niin juhannusmainen – yhdessä hetkessä sataa kaatamalla vettä ja ukkostaa, kun seuraavassa taas paistaa aurinko. Miehelläni on ensi viikolla synttärit, mutta hän on koko viikon yövuorossa, joten juhlistimme synttäreitä etukäteen juhannuksen lisäksi. Syötiin hyvin, seurusteltiin ja leikitettiin lapsia, kunnes kaikilla väsytti ja lähdettiin kotiin.

Lauantaina grillailtiin omalla porukalla kotona ja vedettiin ruokaähkyt taas, ei vaan malttanut, kun tuli niin hyvää. 😀 Alla muutama kuva tästä viikosta (sekä yksi viime viikon sunnuntailta, kun käytiin Bauhausissa ja poika hämmentyi koirapatsaasta). Niin ja tosiaan, meillä on myös kääpiökani, joka on kohta jo neljävuotias. Tuntuu siltä, kun se olisi meille tullut ihan vasta, hassua.

Huomenna kokeilen, josko lapsille kelpaisi lounaaksi uunimunakas (pojalla ruokanirsoilu vaihe menossa) ja käydään kirjastossa. Muita suunnitelmia huomiselle ei olekaan, huh. Hyvää sunnuntai-illan jatkoa!

-Suvi

f276097d-c700-4651-88ea-9f53270e56baaaaa.jpg

IMG_93566666.JPG 6a843e46-3621-4df4-954e-a5fe50e9411bbbb.jpg IMG_21077.jpg

IMG_21100.jpg

IMG_21300.jpg

IMG_21422.JPG

IMG_21522.JPG

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *