Viikko 26

Tällä viikolla hain ensimmäisen fiksuruoka-tilaukseni, vaikka oletin sen saapuvan jo viime viikolla, mutta varmaan on juhannus vaikuttanut asiaan. Onneksi toimitus onnistui lähikauppaan, koska tämäkin pieni tilaus oli sen 8kg. 😀 Alla kuvassa mitä sieltä sitten löytyi, osa uusia tuttavuuksia ja osa vanhempia. Nuo pähkinät/mantelit hieman harmittivat, koska ne olivat hyvän makuisia, mutta niin kovia, että pelkäsin hampaiden lohkeavan!

Olen tällä viikolla syönyt salaatteja ja smoothieita enemmän kuin yleensä, sekä vähentänyt leivän syöntiä. Välillä sitä tulee helppouden takia syötyä niin aamu-, väli- kuin iltapalallakin ja se on ainakin minun keholleni liikaa! Toivottavasti siis tämä jää pysyväksi muutokseksi. Mikälie kroppa ja koti kuntoon -vaihe meneillään, kun tällä viikolla piti toteuttaa myös suurempaa kodin siivousta, vaikka ihan kaikkea ei ehdittykään tekemään.

Maybeautyn jalkahoidon tuloksista sen verran, että joko kuoriutuminen tapahtui enimmäkseen huomaamatta (käytin koko ajan sukkia ja iltaisin tein jalkakylvyn), tai sitten jalkojeni iho ei ollutkaan ihan niin huonossa kunnossa, koska mielestäni kuoriutuminen ei ollut niin hurjaa kuin etukäteen ajattelin. Eli hoito toimii, mutta varmaan vielä vaikuttavammin, jos jalat ovat kovin kovettuneet. Ja kuoriutuvia jalkoja tosiaan kannattaa hieroa pyörivin liikkein jalkakylvyssä, ei repiä ihoa!

Haettiin myös Jyskin alesta kuvan tuoli minulle tietokonetuoliksi ja sen alla on kaksi vuotta sitten ensimmäinen ja ainoa itse tekemäni matto. Mainittakoon, että tätä ennen en osannut virkata edes ympyrää, siksi koen sen suurena saavutuksena. 😀 Muistan vieläkin, kuinka suloisesti pieni vastasyntynyt jaksoi tuntitolkulla katsella, kun äiti virkkaa tai kerii matonkudetta. Välillä vaan nukuttiin tai syötiin tai vaihdettiin vaippaa ja taas jatkui.

Huomattiin myös eilen, että lääkekaappimme alkoi olla melko täysi laastaripakettien ansiosta, joten virkkasin niille lääkekaapin alle oman korin. Mahtuu lääkkeet sinne minne kuuluukin ja laastarit ovat nopeasti saatavilla! Ohjetta ei ole, virkkasin vain 13 silmukan leveydeltä riittävän syvyisen pohjakappaleen ja sen jälkeen reunat ja lopuksi ’koukut’.

Tänään kävimme miehen siskontyttären eli lasten serkun 3v syntymäpäivillä, jossa oli aivan ihana my little pony -kakku! Harmi, että en ottanut kuvaa. Siellä oli paljon vieraita, niin lapsia kuin aikuisiakin, joten lapset viihtyivät hyvin ja väsähtivät kotimatkalla. Äsken käytiin saunassa ja sitten tulin tätä kirjoittamaan.

Tällainen sillisalaatti tällä kertaa, hyvää uutta viikkoa!

-Suvi

4bd0ec18-3a1a-4ad0-af18-83745e1734fb.jpg

IMG_00911.jpg

IMG_01311.jpg

IMG_01744.jpg

IMG_21600.JPG

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *