Lähtötilanne

noppa_600px2.png

Aloitin aktiivisen työnhaun syyskuussa 2012. Määräaikainen työsuhteeni oli päättymässä vuodenvaihteessa. Pestiä onneksi jatkettiin puolella vuodella, sillä uuden työpaikan löytäminen osoittautui vielä odottamaanikin vaikeammaksi.

Tässä blogissa jaan kokemuksiani.

Hakemuksia tehdessä ja haastatteluissa ravatessa hihaan on tarttunut monta vinkkiä, joista on toivottavasti apua myös muille.

tyo-ja-raha tyo
Kommentit (4)
 1. Terve! Mielenkiinnolla jään seuraamaan blogiasi, itsellä ja omassa blogissa on ollut ja on taas meneillään aika samanlainen tilanne (saa käydä kurkkimassa!).

  1. Moi! Kiitos vinkistä, kiva lukea muidenkin kokemuksia, jään seuraamaan!

 2. Sano, että tämä keskittyy myös siihen, miten se ulkoistettu naamaan puukottam…anteeksi, rekrytointiprosessin aloittaminen on tehty niin hankalaksi diplomi-insinööriviritelmien takia? Tyyliin Elisat ja Itella nyt ainakin. Niistä saisi kirjan verran materiaalia, miksi Suomessa tarvittaisiin käyttöliittymäkokemuksien suunnittelijoita.

  1.  

   En tajunnut tuosta melkein mitään! Mutta tulen kyllä kertomaan, miten rekrytointiprosessista jää työnhakijalle hyvä maku suuhun, vaikkei työpaikkaa saisikaan.

    

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *