Kesää muistellen…

DSC_0157.jpg

Niin se ensilumi saapui Suomeen. Ajattelin, että onkin hyvä hetki muistella loppukesän hetkiä ja fiilistellä kesäisten kuvien parissa.

Tämä kuva on otettu tosin vasta syyskuun puolella, mutta siihen liittyy paljon kesäisiä muistoja. Oman kesäauton ostaminen oli minulle pitkäaikainen haave. Koskaan en ole uskaltanut hankkia ”projekti” -autoa, vaikka kuinka on tehnyt mieli. Ei ole vaan ollut tarpeeksi rohkeutta ja ennen kaikkea tietoa ja taitoa, jotta sellaisen kanssa pystyisi tiukan paikan tullen toimimaan. Olen oppinut miesystäväni avulla paljon vanhoista autoista ja hän on luvannut auttaa sekä opettaa jatkossakin minulle kaiken tarvittavan.

Vanhat autot ovat kyllä useimmiten suht luotettavia, ja jos vika ilmenee, sen pystyy miltei aina korjaamaan. Toisin kuin uusiin autoihin, joihin ei itse uskalla tikullakaan koskea…! Kuplassani ei ole ollut vielä mitään isompaa laittoa, vaikka auto seisoikin edellisen omistajan tallissa liikkumatta 10 vuoden ajan. Herkistelin ja kunnostin jarrut sekä vaihdoin sytytystulpat. Kone kehräsi kuin kissa ja pian sitä kruisailtiin katsastetulla kaaralla.

Nyt olen laittanut rakkaan Kuplani talviteloille ja ensi keväänä jälleen nähdään, miten hyvin ”Verneri” heräilee talviuniltaan.

Kyseisen kuvan minusta ja Verneri -Kuplastani on muuten ikuistanut rakas ystäväni, jolta myös löytyy mieletön blogi… käy ehdottomasti tsekkaamassa:

www.lily.fi/blogit/manik-design

suhteet ystavat-ja-perhe mieli trendit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *