3+2 ruokapaikkaa Köpiksessä

Omalla kohdalla ruoka nousee yhdeksi tärkeimmäksi elementiksi matkaillessa. Saatan hyvinkin säästää muissa menoissa, kuten hotellin ja lentolippujen hinnassa, mutta ruokailussa tulee harvemmin pihisteltyä. Hotellissa, kun tulee muutenkin niin vähän vietettyä aikaa,niin nukkumiseen kelpaa keskiverto, mutta huono ruoka voi saada koko päivän alkamaan huonosti.

Köpiksen ravintolat ylitti odotukset reippaasti varsinkin aamupalojen suhteen. Parhaimmat paikat olen yleensä matkoilla löytänytkin, kun olen etsinyt kahviloita ja ravintoloita etukäteen. Nälässä sopivan ruokapaikan etsiminen on hirveintä mitä tiedän ja yleensä silloin päätyykin vain tylsään ja ylihinnoiteltuun ketjukahvilaan, joita löytyy joka nurkalta.

Kolme suosittelun arvoista aamupalapaikkaa Köpiksessä olivat:

Fars Dreng

Tämä kauniisti sisustettu kahvila löytyi aivan Nyhavnin tuntumasta, kävelymatkan etäisyydeltä hotellistamme. Aamupalan esillepanoon oli nähty vaivaa ja ruoka oli todella hyvää. Varsinkin vohvelit olivat omaan makuun.

Mad & Caffe

Tähän Vesterbrossa sijaitsevaan kahvilaan saapuessamme paikka oli tuttuun tapaansa aivan täynnä. Kahvilan ulkouolella nimet laitettiin jonotuslistalle ja meidät ohjattiin odottelemaan viereiseen puistoon muiden listalla jonottavien kanssa. 15 minuutin odottelu oli aamupalan arvoinen.

Souls

Østerbrossa sijaitseva vegaaninen kahvila nimeltään Souls oli positiivinen yllätys. Brunssi oli hyvin täyttävä ja mielestämme koko loman paras. Kahvilan hummus oli parasta syömääni.

Kaksi parasta lounasravintolaa:

Blue Taco

Nørrebrossa sijaitsevan Blue Tacon listalta löytyi kolmea eri vegaanista taco vaihtoehtoa, joista testasin jokaisen. Paistetulla kurpitsalla ja kurpitsan siemenillä täytetty taco oli vaihtoehdoista paras.

Neighbourhood

Kyseinen pizzeria löytyy useammasta kohtaa kaupunkia, mutta tällä kertaa paikaksi valikoitui Vesterbron ravintola. Ruoassa ei ollut moitittavaa, mutta sijainti ei näkymineen ehkä paras.

kulttuuri ravintolat ruoka-ja-juoma matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *