Arjen iloja

Sain UK:ssa tapaamani austraalialaisen ystäväni viikoksi käymään Helsinkiin, joten viime päivät ovat olleet pitkästä aikaa taas mieluisia. Olen elänyt Suomeen tulon jälkeen jonkinlaisessa aivosumussa ja vaan ikävöinyt takaisin UK:n puolelle kotiin ja vanhaa elämääni siellä. En ole saanut mitään oikein aikaiseksi niin blogin kuin arjenkaan suhteen, sillä olo on ollut jotenkin lamaantunut, samalla lailla, kun on ollut vähän liian pitkään lomalla ja alkaa jo kaipaamaan takaisin kotiin.

Viime päivät ovat kuitenkin olleet ihania ja pitäneet sisällään muun muassa Allas Sea Poolilla saunomista, piknikin Suomenlinnassa, minigolfia, auringonlaskujen ihastelua, sähköpotkulautojen testaamista (joka lopulta osoittautui hyvin koukuttavaksi, sillä päädyimme ajelemaan lähes kaksi tuntia ympäri Helsinkiä), rentouttavaa olemista ja hyvää ruokaa.

Juhannus tosin toi tullessaan myös kesäflunssan, josta koitan nyt itseäni parannella. Onneksi flunssa tuli nyt eikä viikon päästä, kun viimein pääsen takaisin kotikulmille Edinburghiin saamaan kandin paperit käteen! Jes! Olen tästä niin innoissani, että en malta odottaa. Tuota hetkeä on nimittäin odotettu pitkään. Myös puolet perheestäni on tulossa paikalle katsomaan valmistumistani ja on huippua, että saan esitellä heille Edinburghia ja lemppari paikkojani siellä.

Flunssapäivät ovat menneet täytellessä ihanan ystäväni Lauran tekemää Bosswoman- työkirjaa. Lauran vihkosta on ostettu ennakkomyynnissä jo 300 kappaleen verran ja ei ihmekään, sen verran hyvin Laura osaa asiansa. Ihailen tuollaisia ihmisiä, jotka rohkeasti tekevät omaa juttuansa muista välittämättä. Sitähän me kaikki lopulta halutaan, mutta harva kuitenkaan lopulta uskaltaa jahdata unelmiaan.

kulttuuri oma-elama hyva-olo matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *