Aurinkoinen St.Andrews ja kevään ensimmäinen jäätelö

Ihanaa maanantaita! Mun viikonloppu lähti käyntiin pikaisella pyörähdyksellä St.Andrewsiin, joka on pieni idylinen kaupunki tunnin ajomatkan päästä Edinburghista. Keli sattui niin kohdilleen, että suuntasimme heti alkuun jäätelölle ja terassille nauttimaan auringonpaisteesta. Nyt voin tyytyväisenä sanoa, että olen kolunnut läpi ne kaupungit Skotlannista, jotka halusinkin ennen lähtöä. Ei nyt jää harmittamaan, että jotain jäi näkemättä.

Oon ollut viimeiset viikot ihan lukossa tekemisen paljouden takia. To do-lista vaan on kasvanut kasvamistaan ja on tuntunut ettei enää tiedä mistä aloittaa. Koulujuttuja on niin paljon tehtävänä, että saa olla päivittäin nenä kiinni koneessa ja siksi tuo lyhytkin visiitti lähikaupungissa tuntui piristävän kummasti. Sainkin lopulta viikonloppuna tehokkaasti listaa puolet lyhyemmäksi ja hoidettua myös tärkeitä asioita eteenpäin niin, että nyt kaikki järjestelyt Suomeen muuttoa varten on nyt myös hoidettu.

Enää kuukausi muuttoon, joka varmasti menee aivan hujauksessa, kun huhtikuu koulun suhteen tulee olemaan niin kiireinen. Mua jännittää jostain syystä aivan hirveästi tulla takaisin Suomeen, ihan kun reissaisi jonnekin aivan uuteen paikkaan.Onneksi Helsingissä odottaa tuttu työpaikka ja työkaverit, joten eiköhän sinne taas nopeasti kotiudu kesän ajaksi.Varsinkin kun suunnitteilla on niin monta mukavaa juttua. Jospa niitten haaveilusta saisi inspiraatiota opiskelujen viimeistelyyn.

Toivottavasti teidänkin viikonloppu antoi energiaa alkavaan viikkoon!

kulttuuri trendit opiskelu matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *