Ihana kesän aloitus

Huh! Kuukausi Suomessa on mennyt niin nopeasti, että en pysy oikein enää päivissä perässä. Arkipäivät ovat menneet töiden parissa ja vapaa-aika perhettä tai ystäviä nähdessä. Kiirettä on siis pitänyt ja some-taukoakin tullut pidettyä ihan huomaamatta jo useamman viikon ajan.

Lontoo suunnitelmat ovat myös lähteneet kunnolla käyntiin, kun takana on jo useampi työhaastettelu syksyä varten. Olen melko hyvillä fiiliksillä yhden työpaikan suhteen vaikka mitään ei ole vielä lyöty lukkoon. Näyttää kuitenkin siltä, että jo alkukesästä saan selvittettyä muuttoasiat kuntoon. En osaa ikinä jättää asioita viimetinkaan, joten tälläinen sopii itselle hyvin, kun asiat saa hoidettua ajoissa pois alta.

Sain kesäksi ihanan pikkukodin itselleni, jossa olen viihtynyt oikein hyvin. Ihanaa, kun säät on alkaneet vihdoin lämpenemään ja parvekkeen sängyllä tarkenee taas löhöillä. Saan viikonlopuksi yhden pikkuveljistäni Itä-Suomesta kylään tänne pääkaupunkiseudulle, joten tiedossa on paljon tekemistä muunmuassa turistijuttuja Helsingissä, grillaamista ja Tallinnan reissu.

Näistä on hyvä aloittaa kesäkuu.

hyvinvointi ajattelin-tanaan sisustus oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *