Lumoava Isle of Skye

Suuntasin Prahan reissun jälkeen Isle of Skye-nimiselle saarelle Skotlannin länsirannikolle muutamaksi yöksi viettämään aikaa neljän ystäväni kanssa. Vuokrasimme ennakkoon auton netistä ja varasimme Airbnb:n Portree-nimisestä kylästä yöpymisiä varten. Edinburghista Portreehen ajaa noin viidessä tunnissa, jos mukaan laskee pysähdykset. Valikoimme tarkoituksella maisemareitit niin tulo kuin meno matkoille sekä aikaa pysähdyksille, jotta reissulla ehtisi näkemään mahdollisimman paljon.

Hintaa koko lystille tuli auto, bensat, yöpyminen ja ruuat mukaanlukien noin 80€ per henkilö, joka on highlandeille tehtäviin valmismatkoihin verrattuna melkein kolme kertaa halvempi hinta.

Olen edelleen sanaton Skotlannin upeudesta. Välillä joutui ihan pysähtymään tuijottamaan maisemaa, jotta sen saisi varmasti ikuistettua muistoihin. Kuvat kun ei millään anna oikeutta sille näylle mitä silmät paikan päällä näkivät.

Seuraavassa postauksessa kerron tarkemmin parhaista pysähdyspaoikoista reittimme varrella ja mitä kaikkea tuon muutaman päivän aikana koettiin. Vinkkinä voin kertoa, että käytiin muunmuassa Harry Potter-leffoissa näkyvän Tylypahkaan vievän sillan luona ja vuorien keskellä keijujen lähteellä. Pysykää siis kuulolla!

Tässä kuitenkin hieman ensimakua meidän roadtrippiin kuvien muodossa.

kulttuuri hyva-olo oma-elama matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *