Tämän hetken suunnitelmia

Mainitsinkin jonkin aikaa sitten suunnitelmistani muuttaa seuraavaksi Lontooseen. Nyt on sen verran päästy eteenpäin tässä suunnitelmassa, että matkat on varattuna niin itselle kuin koirallekin ja myös Airbnb ensimmäisen viikon ajaksi, josta käsin on tarkoitus sitten etsiä vuokra-asuntoa Lontoon seudulta.

Koiran vieminen U.K:n puolelle on aina vähän säätämistä. Tällä kertaa lennän ensin Amsterdamiin, josta otan junan Rotterdamiin. Rotterdamista lautan Harwich-nimiseen kaupunkiin Englannissa ja lopulta junan Lontooseen. Tuo matkustusvaihtoehto tulee kolme kertaa halvemmaksi kuin koiran lennättäminen suoraan rahtina (rahti on ainut vaihtoehto, jolla saa lennättää koiran) Helsingistä Lontooseen. Olen jo kahdesti kuljettanut koiran rahtina, joten säästän mielelläi rahaa tällaisella matkustusvaihtoehdolla.

Olen super innoissani muutosta, enkä malta odottaa, että reilun kuukauden päästä alkaa taas uusi luku elämässä.

Haluan käyttää tämän välivuoden kaiken sellaisen tekemiseen mihin ei ole ollut aikaa aikaisemmin. Listalla on ainakin vihdoin oman yrityksen perustaminen, koodauksen alkeiden opettelu, ranskankielen alkeiden opettelu (kun kaikki oppima on Nizza-ajoista ehtinyt jo unohtua) ja myös uuden harrastuksen löytäminen. Tekemistä siis kerrakseen.

Mulla on aina ollut tietyt haaveet ja tavoitteet elämässä, joiden tavoittelusta saan hurjasti energiaa ja inspiraatiota. Parasta on, kun asioiden näkee rullaavan eteenpäin.

Näihin tunnelmiin hyvää uuden viikon alkua x

hyvinvointi ajattelin-tanaan oma-elama matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *