The perfect jacket

Mun kaksi viimeistä postausta on ollut täynnä kevät hehkutusta ja samalla linjalla jatketaan. Luulen, että olen syntynyt alunperin väärään maahan ainakin sään puolesta, sillä en ole ikinä nauttinut talvesta. Uk:ssa pidänkin siitä, että talvi ei tunnu talvelta ja kunnon kevät alkaa jo helmikuussa.

Tällä viikolla lämpötilat on nousseet välillä jopa +16 asteeseen, joten pakkasin talvitakit piiloon luottaen siihen ettei lämpötilat enää tipu huimasti ja siirryin kevätpukeutumiseen. Tämän hetken muoti miellyttää kovasti omaa silmää, joka on ollut sinänsä huono juttu, sillä normaalista poiketen olen viime aikoina ostanut uusia vaatteita enemmän kuin tarve.Yksi hankinnoistani on Pull&Bearin beige safarihenkinen takki, joka jo heti ensisilmäyksellä vei sydämeni. Tuo takki onkin ollut ostohetkestä asti päällä joka päivä, sillä se vaan yksinkertaisesti käy yhteen ihan kaikkien vaatteideni kanssa.

Perustelin ostostani myös sillä, että harvoin löydän Suomessa vaatekaupoista mitään kivaa. Mieluummin ostan nyt täällä ollessani lemppari kaupoistani vaatteita ja ryhdyn Suomessa sitten ostolakkoon. En tiedä miksi poden aina morkkista jotain uutta hankkiessani vaikka omistan edelleenkin suhteellisen vähän vaatteita. Joudun aina pitkään itselleni perustelemaan ostostani ja tunnen enemmän ylpeyttä vanhoista vaatteista, jotka ovat olleet käytössä monia vuosia. Oh well, jospa tämäkin takki olisi sellainen jolle tulee käyttöä pidemmäksi aikaa. Ainakin tällä hetkellä se on ihan täydellinen takki.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *