Yhden ajanjakson loppu, toisen alku

Tuntuu niin epätodelliselta, että muutama tunti sitten astelin viimeistä kertaa ulos yliopiston ovista. Miten aika onkaan voinut mennä niin äkkiä! En voi uskoa, että kolmivuotinen urakka on nyt ohi ja heinäkuussa saan viimein käteen kauppatieteiden kandin paperit.

Nämä kolme vuotta ovat olleet kokonaisuudessaan elämäni parhaimmat ja pitäneet sisällään niin paljon tapahtumia, että en edes kunnolla tajua mitä kaikkea olen saanut kokea.

Edinburghissa on saatu viime päivät nauttia auringon paisteesta ja kesä säästä, joka on ollut ihanaa, kun viimeiset viikot on koulun suhteen ollut niin uuvuttavia ja stressaavia. Monet päivät on tullut opiskeltua 14 tuntia putkeen, mutta opiskelu puistossa on helpottanut työurakasta suoriutumista, kun on samalla saanut raitista ilmaa.

Seuraavan viikon saan vihdoin vain olla ja rentoutua ennen Suomen visiittiä ja töiden alkua.Päätinkin pitää nyt vuoden tauon opiskelusta ennen maisteriin hakua ja säästää rahaa opintoja varten.

Nyt, kun velvoitteet on hoidettu alta, on parasta, että saa kunnolla paneutua syksyn muuton suunnitteluun. Saa nähdä kumpaan päädyn muuttamaan ensin Uuteen Seelantiin vai Kanadaan, molemmat maat on kuitenkin tulevaisuuden suunnitelmissa. Ennen sitä aion kuitenkin nauttia Edinburghissa olosta ja viettää aikaa tässä kauniissa luonnossa.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *