Työpaikat on kuin busseja

Ensin sitä (mielestään) odottaa kauan ja sitten niitä tulee useampi. Työnhakukurssin jälkeen tein useita hakemuksia, sovin mentor-tapaamisia ja sitkeän hakemisen ja hektisen haastattelurumban jälkeen sain kuin sainkin mieleiseni työpaikan. Sopimus allekirjoitettiin ennen juhannusta, joten syytä juhlaan oli! Maanantaina juhannuksen jälkeen sain vielä toisenkin mielenkiintoisen tarjouksen, mutta olen tyytyväinen valintaani. Yritys on kiinnostava ja kansainvälinen, tehtävä haastava ja mielenkiintoinen ja työpaikka on myös lähellä. Joten kyllä niitä töitä tosiaan löytyy, vaikka uutiset olisivat täynnä lamaa ja yt-neuvotteluja. Joten työnhakijat, älkää lannistuko vaan uskokaa omaan itseenne, osaamiseenne ja niin se vaan oma paikka löytyy 🙂

Omaa hakuani edesauttoi keskittyminen ydinosaamiseeni ja niihin yrityksiin ja työpaikkoihin, jotka todella kiinnostivat. Nyt voin siis rauhassa nauttia tästä ihanasta Suomen kesästä, joka on melkein aina lämmin ja aloitan uuden työn elokuussa. Jatkan kuitenkin osa-aikaista myyntityötäni harrastuksena, koska monista asiakkaista on jo tullut kavereitani ja pidän siitäkin työstä todella paljon. Joten syksyllä taas nähdään!

Nyt vaan toivotaan vihdoin sitä aurinkoa tänne Suomeenkin, jotta me kaikki voisimme nauttia kesästäkin. Heinäkuussahan Suomi Oy on suljettu, joten työnhakijatkin voivat lomailla hetken, sillä ennen syksyä tuskin hirveästi mitään työmarkkinoillakaan tapahtuu. Hyvää kesää kaikille!

suhteet oma-elama tyo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *