Päivitys

Huhuu? Onko siellä enää ketään?

 

On tullut vähän taukoa. Ja on mennyt projektit vähän ööh… heikosti. Olen vietellyt tässä nyt viimeisen kuukauden aivan tolkuttoman kiireisiä aikoja jolloin aina rennon viikon alkaessa olenkin tajunnut että shit, tääkin viikko on aivan täyteen buukattu ellei työ- niin vapaa-ajan jutuissa. Kivaahan se on, että on tekemistä, mutta kun stressitasot nousee samaa tahtia niin tilannehan on se, että takapakkia on otettu kolmesta tavoitteesta kahdesta: talous ja elopaino.

 

Kiireviikkoina olen siis turvautunut vähän turhan usein Foodoraan ja ResQ:n kun en ole yksinkertaisesti jaksanut/ehtinyt tehdä kotona ruokaa. Nopeaa välipalaa on tullut otettua mukaan ja se kyllä näkyy nyt tosiaan kukkarossa ja painokäyrässä. Tästä asiasta varmaan pitäisi jonkun mittapuun mukaisesti olla enempikin huolissaan, mutta tosiasiassa en jaksa olla asiasta turhan murheissani. Semmosta se on. Tämä elämä siis. Joskus vaan käy näin mutta tämäkin on vaan pieni takapakki eikä mikään maata kaatava juttu. Ehkä tästä kannattaisi enemmän yrittää ottaa opiksi kuin jäädä piehtaroimaan epäonnistumisessani.

 

Siispä, todettakoon tämä: kuukausi on vain kuukausi. En ehtinyt tehdä parantumatonta tuhoa talouteen tai terveyteen tai painokäyrään (vaikka talous meni alas ja paino ylös). Sen lisäksi että opin että tavoitteellinen elämä on vähän enempi kontrollia kuin vapautta, opin myös että tällainen superkiireinen kausi on selkeästi mulle todella vaikea tavoitteiden pitämisen suhteen. Siispä tästä myös ajattelemisen aihetta tulevaisuudessa!

suhteet oma-elama mieli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *