Puoli vuotta kahtena

Musta tuntuu niinkuin olisin eilen synnyttänyt, mut että siitä olisi jo puoli vuotta?! Toinen puoli vuotta niin mun vauva on jo 1v. Kauhea miten aika menee niin nopeasti. Mut kaikista hienointa on ollut seurata ku toinen kasvaa ja oppii kokoajan jotain uutta. Mä mietin monesti et jos mulla ei olis tuota poikaa, mitä mä oikeen tekisin päivisin? Mitä mä oon ennen tehny? 

Nykyään päivät pyörii aika pitkälle pojan ehdoilla, arki koostuu vaipoista, ruuasta, päivänunista ja leikistä. 

Poika on ollu ehkä maailman helpoin vauva, niin kiltti.. Meillä nukutaan jo kokonaisia yöunia, nukuttu jo pari kuukautta. Hän ei enään halunnut että nukutetaan syliin, piti päästä jo itse sänkyyn nukahtamaan mobilen kanssa. Ajattelinki että kohta olis muutenki pitänyt opettaa sänkyyn nukahtamaan, mutta herra halusi itse jo sinne. Syliin jos yritti nukuttaa, tuli vain kauhea huuto. 

Nyt meillä pyöritään ja kieritään pitkin lattioita, harjoitellaan pikkuhiljaa liikkeelle lähtöä 🙂 Pylly nousee hienosti ylös ja lattialla leikkiminen on muutenkin tosi kivaa! Sitteri meillä alkaa joutaa varastoon, poitsu nousee itse jo istumaan siellä.. ei taida kauaa olla turvallistakaan pitää 🙂

-nanna

suhteet oma-elama ystavat-ja-perhe ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *