Etiäppäin sano mummo hangesa

Noniin, homma etenee. Koska aiomme yrittää raskautumista myös sillä perinteisellä tavalla, täytyy molempien käydä sukupuolitautitesteissä. Vaikka yritettäisiin pelkästään koti-inseminaatiolla, niin miehen pitäis silloinkin käydä testeissä jottei tartu mitään tauteja itelle. Vaikka mulla luovuttaja onkin varattu mies, joka omien sanojen mukaan on viimeisen 10 vuoden aikana ollut sukupuoliyhteydessä vain vaimonsa kanssa, en silti alkais tähän pelkästään toisen sanaan luottaen.

Itse en oo ikinä käynyt spt-testeissä, joten oli hyvä varmistaa, ettei sitä tietämättään levittele mitään tauteja. Toki työn puolesta oon joskus käynyt hepatiitti- ja hiv-testit oman tyhmyyteni vuoksi (pistotapaturma). Ekana soittelin siis arvauskeskukseen ja sieltä ohjattiin soittamaan neuvolaan. Sieltä sain heti ajan seuraavalle aamulle ilman mitään sen kummempia kyselyjä. Seuraavana aamuna menin sitten neuvolaan rakko täynnä (klamydia-testi) ja hieman pelon sekaisin tuntein. Olin jo valmiiks miettinyt, et mitä sanon, jos jotain kysellään testien tarkoituksesta. Olin aatellut sepittää jonku tarinan pettävät eksästä, mut terkka kyseli vain oireista, onko ollut, jne. Tokaisin hermostuksissani, että ei oo ollu oireita, mut edellisen parisuhteen jäljiltä haluan varmistaa, ettei mitään ole. Terkka oli jotenkin häpeissään ja itselle tuli jotenkin likainen olo. Tää on hyvin pieni paikkakunta ja tuskin näissä testeissä ihmiset täällä kovin usein hyppää, tai sitten menevät muualle testauttaan ittensä. Sit terkka selitti jotain, et mitä testejä yleensä otetaan ja mitä haluan otettavan ja et papa-koekin pitäis samalla ottaa. Hetken päästä olinkin jo ilman housuja, rakko täynnä makaamassa tutkimuspöydällä. Sit purkki käteen ja wc:n kautta labraan verikokeisiin. Samalla halusin varmistaa raskaustestillä, etten oo eksälle paksuna vaikkakin se ois ehkä helpottanut tätä mun projektia. No en oo, raskaustestin tulokset tuli heti seuraavana päivänä ja spt-testien tulokset viikon päästä, papasta kahden viikon päästä. Nyt sit tuloksia ootellaan. Multa otettiin siis hiv, hepatiitti, klamydia, kuppa ja muistaakseni kondylooma tai tippuri. Paikat kuulemma papassa näytti puhtailta ja siistiltä, jotenki huvittavaa aina alatutkimuksessa kuulla tollasta kommenttia kun ite makaa jalat levällään ja oottaa vaan et tilanne ois äkkiä ohi.

Luovuttaja kävi tänään testeissä ja saadaan vastaukset varmaan suunnilleen samoihin aikoihin, haluan oottaa papan tulokset myös.

Nyt vain vastauksia ootteleen et päästään eteenpäin! 

suhteet oma-elama terveys raskaus-ja-synnytys
Kommentit (1)
  1. Miten tässä projektissa kävi???Olispas mahtava kuulla!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *