Ohjekirjanen sinkkuuteen

Muutama sananen mulle, Venlalle pari vuotta taaksepäin, kun hän opetteli elämään sinkkuna tässä hullussa maailmassa.

Älä takerru ensimmäiseen sinusta välittävään. Todennäköisesti et ole kiinnostunut siitä ihmisestä tippaakaan, olet vain imarreltu ja innostunut saamastasi huomiosta, mitä vailla olet ollut jo muutaman vuoden.
Älä selaa Tinderiä humalassa. Syntyy mätsejä, joita kadut myöhemmin, myös ne treffit sen limanuljaskan kanssa, joita ilman olisit ihan hyvin voinut elää. Humalassa sinä swaippaat vaikka mitä roskakaloja oikealle, joita ei kiinnosta sinussa mikään muu kuin alapääsi.
Tinder-treffeille kannattaa saapua joko juuri tasan sovittuna aikana, tai ihan minuutin, kaksi myöhässä. Näin voit bongata treffikumppanisi odottamassa sinua, ja vältyt siltä hermostuneelta odottamiselta, ja pelkäämiseltä että et ohikävelevistä ehkä tunnistakkaan tindermiestäsi.

Sinulle ei sovi perinteiset ruokailutreffit, et nauti niistä. Kaikki mahdollisen tulevan kumppanisi jutut menevät sinulta täysin ohi, koska keskityt liikaa ruokaasi. Jos kuitenkin päädyt jostain kumman syystä syömään treffeilläsi, tilaa jotain helppoa ruokaa (viimeinen valintasi olisi spagetti tai tortillat).

Treffailussa muutenkin, pidä pää kylmänä. Älä odota ihmisestä liikoja, jota et ole koskaan tavannutkaan. Jos tavatessa kaikki tuntuu ihanalta, voit antaa mennä. Mutta älä etukäteen rakenna rakkaustarinoita ja yhteisiä loppuja, ota treffit enemmänkin mahdollisuutena tavata uusi tyyppi ja oppia siitä, sillee se on paljon hauskempaa.

Älä deittaile myyjänä työskenteleviä miehiä. He puhuvat työkseen, ja niimpä he osaavat puheillaan hurmata sinut. Ja ennenkuin huomaatkaan, olet saanut korvia myöten kuulla paskapuheita, joita myyjät eivät todellakaan pysty lunastamaan.

Teet kuitenkin nämä, ja paljon muita virheitä. Ei se mitään, opit näiden avulla tekemään vain asioita jotka ovat sinulle mieluisia, keskittymään ihmisiin joiden kanssa sulla on hyvä olla, ja kerrytät paljon uskomattomia tarinoita, joita kertoa eteenpäin ystävillesi.

Tsemppiä,

-Venla

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *