Esittelyni

Voisin kuvata elämääni lyhyesti Ennen Henkistä Avautumista ja sen Jälkeen

Pieni aurinkoinen tyttölapsi oli vielä yhteydessä ”kaikkeen”, kunnes elämä toisin opetti. Kasvoin pelkäämään asioita, jotka avoimelle pikkulapselle ovat hyvinkin luontaisia. Näin käy useimmille meistä: Intuitio ja yhteys kaikkeuteen katkeaa, kun ihmisyys astuu kuvioihin mukaan. Sellaiset vaistot, jotka eläimille ovat hyvin luontaisia, ovat usein ihmisten järkeilyn ja tieteellisten todistelujen tarpeen myötä suljettu. Harva ihminen edes muistaa asioita ennen neljän vuoden ikää, joten sellaista maailmankuvaa ”ei ole ollut olemassa”.

 

Ennen Henkistä Avautumista:

Elämä on ollut vaikeaa. Ongelmia, onnettomuuksia, virheitä, vahinkoja, sattumuksia, kompastuksia, menetyksiä, murheita, stressiä, ahdistusta, uhriutumista, paniikkia, pelkoa… PELKOA. Oli myös hyviäkin hetkiä, mutta ne jäivät aina negatiivisuuksien varjoon ennemmin tai myöhemmin. ”Miksi aina minä?”

Ystävienkin kesken keskustelut koostuivat pääosin siitä, mitä kellekin on sattunut ja kuinka kurjia tilanteita on ollut – mikäli ei ole ollut niin vähintään on kauhisteltava, mitä OLISI VOINUT sattua, tai miten mahdollisesti TULEE SATTUMAAN. (Ehkä vähän kärjistetysti kirjoitettu, mutta näin koen tarkastellessani asioita nyt.)

pelko.jpg
Maalaukseni ”Pelko” vuodelta 2006

 

 

Henkisen Avautumisen Jälkeen:

Aluksi tuntui kovin tyhjältä. Kaikki negatiivisuus oli poissa. Siinä sitä sitten leijuin kuukausia päämärättömänä tyhjyyteni keskellä havahtuen todella siihen, millä olinkaan tuon kaiken tilan aiemmin täyttänyt. Lueskelin Eckhart Tollen Läsnäolon Voimaa kokemukseni jälkeen, ja hän todella osasi pukea sanoiksi kokemani, mikä hämmästytti suuresti. Olin siis kokenut jonkinlaisen ”valaistumisen”? Minä, tämmöinen tytönpulliainen, joka ei ole koskaan moista edes tavoitellut, vaan ainoastaan murennuttuani palasiksi vanhan painolastin alla päästin irti ”menneestä elämästäni”, (joka on toki ollut paras opettajani). Tämän kokemukseni myötä kiinnostukseni ”yliluonnollisiin ilmiöihin” lopahti tyystin. Sen sijaan henkisyys alkoi kutsumaan. Moni ihminen henkisellä polullaan tavoittelee valaistumista ja ykseyden saavuttamista. En ole tohtinut puhua omista kokemuksistani nähdessäni, kuinka toiset tietoisesti tähtäävät koko elämänsä polulle, jonka tulisi ennenpitkää johtaa Valoon. Koin alkuun epäreiluksi, että sellainen omalle kohdalleni vain ”tapahtui”. Lisäksi tulin hyvin varovaiseksi myös sen suhteen, että tämänlainen tapahtuma voi ”nousta päähän” ja luoda illuusion ”paremmuudesta”, josta ei todellakaan ole kyse. En myöskään koe olevani ”valmis”, omalla polullani tapahtui vain sellainen käännekohta, että sain vastaukset kysymyksiin – joita en ollut enää osannut edes kysellä. Avauduin (tai taannuin) siihen, mikä pikkulapselle ja eläimille on täysin luonnollista. Tästä kokemuksesta kirjoitan myöhemmin yksityiskohtaisemmin. Tässä kuitenkin yksi kuva havainnollistamaan tietoisuuttamme:

994561_714004838615840_1069016692_n.jpg

Lähde: Facebook, Earth. We are one.

 

Kuka minä sitten olen tässä fyysisessä elämässä? Lääketieteellisesti määriteltynä ADHD (linkki aiempaan blogiini) kertoo paljon siitä, mikä on ollut yksi vaikuttava tekijä polullani. Henkisessä aspektissa määritelmäni lienee lähinnä Indigo, yksi monista uuden ajan lapsista. 

Olen oppinut, että tehtäväni täällä ei olekaan koettaa ”mahtua laatikkoon” (se on osoittautunut täysin mahdottomaksi tehtäväksi, voin vannoa kantapäideni olevan aivan ruvella silkasta yrittämisestä 😀 ) – vaan hyväksyä itseni sekä mahdollisesti opastaa muitakin ihmisiä ulos omistaan, mikäli niin tahtovat 😉

Tässä esittelyssäni mainittakoon vielä yksi inspiraation lähteeni Teal, the Spiritual Catalyst, jonka mainiot videot olen kokenut hyviksi keinoiksi jakaa tietoa, sillä hänellä on lahja pukea sanoiksi asioita, joille en itse aina ole termejä löytänyt.

Kommentit (3)
  1. Mä koen, että Reiki on nykyään lähinnä metodi, jolla puhdistetaan ja avataan energiakanavat. Energia, jota kanavoidaan on sitä, mikä milloinkin on korkeimmaksi parhaaksi, eli hyvin erilaisia energioita samasta Alkulähteestä – vähän kuten värien spektri – ja eri tehoilla (liekit, säteet, jne). Itselle Reiki toi myös enkelit ja muut valo-olennot tutuiksi, henkimaailma on auennut jälleen (lapsena ne kanavat sulkeutuivat pelolla).

  2. Kristallienkeli
    8.8.2013, 15:34

    Reiki todellakin on matalataajuisempaa energiaa kuin esim. Karuna Reiki on, muttei sen tarkoitus olekaan tehdä muuta kuin aloittaa puhdistautuminen oman todellisen Itsemme löytämiseksi ja siksi se toiselle saattaa tuntua siltä, ettei se sovi työhön jonka toivoisi tuovan pikaisen onnellisuuden. Eikä se sellainen energia olekaan vaan se aloittaa uuden, kokonaisen ihmiselle tapahtuvan muutoksen, jonka tarkoitus on luoda sellainen valokeho, johonka se ihmisen seuraava suuri muutos johtaa eli Kristus minämme tänne maan päälle tulon. Kun ihmiselle on aktivoitu tämä valokehon aloitus vihkimyksellä niin mitään suojia ei enää tarvitsekaan laittaa, koska se on jo suoja sinänsä sen Lähteensä tähden. Jumaluutemme, joka toki ei ole miltään tähdeltä, koska nekin on luotu ihmisen mielellä ainoastaan, tärkein tehtävä täällä maan päällä ihmiskehon kautta on auttaa rotuamme siirtymään uuteen aikaan ja sitä kautta ilmentämään uudenlaista elämää tälläkin palneetalla. Joka planeetalla on omanlaisensa tehtävä eikä niitä voi toistensa kanssa koskaan mitenkään sekoittaa. Mutta ne työkalut, jotka Jumalamme ihmiselle antaa on jokaisen sielutietoisuuden perua siihen saakka, kunnes tietoisuus on valmistautunut työhön, joka pelastaa koko maailman eikä vain omaa pientä egoaan. Emme nimittäin ole kukaan täällä toistamme parempia tai huonompiakaan tietoisuutemme alueella vaan tehtäviemme hoitamiseksi joka tavalla ajattelevia tarvitaan. Kuten myös sinua Mia Kuusisto, joka ehkä olet täällä tukemassa egojen ylösnousua ja esiin tuloa, mikä sinänsäkin on työnä suurenmoisen kunnioitettavaa. Toivotan sinut myös tässä samalla tervetulleeksi tuonne Reiki Suomi/Finland keskustelupalstalle tarkemmin kertomaan kuinka niitä avauksia poistetaan ja mikä on muuttanut sinun mielestäsi Reikin tehtävää ja sanomaa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *