Ilmajooga

Joogaharrastukseni johti ”yllättäen” löytämään lajin, jossa saan apinoida! Tykkään kaikenmoisesta kiipeilystä ja roikkumisesta, joten entisestä tankoapinasta onkin nyt tulossa silkkiapina.

tankomonkey.jpgParin vuoden takainen tankoinnostukseni tyssäsi krooniseen jännetupentulehdukseen, jonka johdosta tosin venyin lähes spagaattiin kun ei muutakaan kyennyt tekemään.

Nyt takana on Air Yogan Take Off-tunti sekä ensimmäinen Frequent Flyer-tunti. Eroa näissä olikin huomattavasti, jälkimmäisessä menoa ja meininkiä ja jopa pienen hien sai pintaan syvävenytysten ja iki-ihanan nurinperinkeikkumisen ohella. Tämä homma tulee jatkumaan – kuvamateriaalia itsestäni silkin kanssa apinoimassa ei vielä ole, mutta tässä hyvä video, josta saa hieman käsitystä puuhasta:

//www.youtube.com/embed/c_IfwJ2tmiE

Ilmailun lisäksi hot jooga on aivan ehdoton suosikki, saa kunnon hien pintaan eivätkä lihakset kipeydy. Itse käyn Yoga Nordicin salilla, jota voin suositella oikein lämpimästi, tasokasta opetusta ja tyylikkään tunnelmalliset puitteet. Lennellään!

Kommentit (4)
  1. Mulla kans on tullu ranteen kanssa ongelmia tavalliseen tyyliin joogatessa, joten täytyy varmaan kokeilla tuota ilmajoogaa. Näyttää aika hauskalta!

  2. Hei, ilmajooga kiinnostaa ihan hirmuisesti, kun rannevaivaa täälläkin ja esim. punnerrukset/nojaamiset kiellettyjen listalla – voisiko siis tosiaan olla niin, että ilmajooga ei ottaisi ranteisiin? Kauhea joogaikävä yli vuoden tauon jäljiltä 🙁 

    1. Toki tässäkin VOI tulla vastaan asanoita, jotka rasittavat ranteita. Kuitenkin pienemmässä määrin, sillä kehon paino on joko silkin varassa tai jakautunut silkin ja lattian välille 🙂 Suosittelen kokeilemaan!

      1. Lievä rasitus ei haittaisi, joka tapauksessa ”normaalissa elämässäkin” rannetta pakko käyttää 🙂 Yoga Nordicista olen kuullut vain hyvää ja nytpä sainkin hyvän syyn mennä kokeilemaan! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *