2. Päivä

Tän päivän jälkeen oon aivan loppu. Päivä alkoi ihan hyvin. Kaveri oli pyytänyt pienelle ns. illallis kutsuille ja päätin mennä. Ja nyt jos joku lukee tätä niin, kyllä olen sairaslomalla mutta tämmösessä tilanteessa hoito on ulos meno. Kynnys oli kyllä korkea. En halunnut laittautua. Olin niin tottunut mun sotkuiseen nutturaan, lököhousuihin ja kahteen eri pariin sukkiin. Mutta päätin kumminkin mennä. Ehkä tää tekee hyvää.

Päivän mittaan oli ihan rauhallinen olo. Kävin suihkussa ja pesin hampaat. Peiliä katsoessa miettisin, onko kaikki muut oikeassa. Kun ihmiset sanoo, että koita nyt vaan rauhottua. Mieti positiivisia asioita. Olo oli niin rauhallinen, että koin jonkun näköistä syyllisyyttä kun on niitä päiviä kun sulkeudun omaan kuplaan eikä ketään saa muhun kontaktia vaikka he yrittää. Tiiän, että näin ei sais ajatella. Eihän ketään sano myöskään vaikka keuhokuumeiselle, että piristy nyt vähän. En saisi tuntea syyllisyyttä kun voin paremmin, päinvastoin. Pitäisi muistaa, että se on askel eteenpäin. Tai mietin myöskin, että kuvittelinko vaan mun pahan olon. Kun päivällä oli niin päinvastanen olo.

Noh, laittauduin ja menin kamun luokse käymään. Siellä meni hyvin. Istuttiin ja kuunnteltiin musiikkia. Lopussa autoin vähän siivous hommissa ja tulin takasin kotiin.
Tästä alko taas alamäki. Se hetken hiljaisuus milloin kerkesin ajattelemaan niitä asioita jotka mua ahdistaa. Hengittäminen oli raskasta, epätoivo tuli taas esille. Tunne, että en pääse koskaan tästä kierteestä pois. Halusin vaa itkeä ja huutaa. Taas oltiin tässä tilanteessa vaikka päivä oli ihan hyvä. Mietin, miten koskaan pääsen tästä eroon.

Mietin, että kirjotanko tänään ollenkaan. Asioiden miettiminen aiheuttaa taas pahaa oloa. Mutta en halunnut luovuttaa. Tätä tän pitää olla. Ajatusten ylös kirjoittaminen.
Nyt on ihan ookoo olo. Juon teetä ja katson telkkaria. Hieman kädet hikoilee kun tätä kirjottaa mutta telkkarin äänet auttaa, ettei kokoajan mieti niitä ahdistavia ajatuksia.
Positiivinen asia on se, että en ollut koko päivän kotona. Niin otan sen voittona.

Jos oot lukemassa tätä, niin kerro mikä oli sun päivän voitto 😊

Rakkaudella

Yksi Päivä Kerralla

hyvinvointi ajattelin-tanaan syvallista mieli
Kommentit (3)
 1. Sinullahan oli oikeastaan tosi hyvä päivä, niin se paraminen/toipuminen etenee, pienin askelin aina vaan hetki kerrallaan, kunnes päivä kerrallaan. Kiitos että jaksoit vielä kirjoittaa 😊
  Kun kysyit mikä on ollut minun tämän päivän voitto…hetken mietittyäni, olen tainnut hymyillä tänään aika paljon, reilu 5 vuotta sitten hymy oli vain hetken välähdys 🤔😊
  Hymyy tuo kokonais valtaisesti paremman olon, myös rauhottaa 😊

  1. Kiitos paljon kun kommentoit ❤️ tämä merkitsee mulle tosi paljon!
   Ja aito hymy on usein merkki siitä että nyt on hyvä olla. Kiitos vielä kun kerroit, mikä sun päivän voitto oli😊❤️

   1. Se hymy, se voi alkaa tekohymystä, mutta lopulta se aito hymykin löytyy 😊

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *