3. Päivä

Päivä kolme. Huhhuh päivä kolme. Mulla on ahdistuneisuushäiriöön/masennukseen käytössä lääkitys, jonka annosta nostettii tossa edellispäivänä. Aina kun lääkitystä nostetaan niin silloin oireet saattavat vahvistuu vähän aikaa. Ja näin mulla kävi. Aamu oli kamala. En halunnu nousta sängystä ylös enkä sitten nousukkaan.

Oon saikun aikana heräny tosi myöhään eli siinä 13 aikoihin ja kun on tämmösiä päiviä kun nouseminen tuntuu mahdottomalta, niin makaan sängyssä vielä seuraavat pari tuntia. Tänäänkin jäin makaamaan ja selailin Instagramia sekä Tiktokkia.
Tiedän, että se ei ole viisainta ja pitäis vaa jaksaa nousta ja tehdä jotain mutta en vaa voinu.

Kyllä mä sain itteeni lopulta ylös ja lähin sitten mun porukoiden luokse, mutta koko päivän on ollu aika raskas olo. Koitin hoitaa omia asioita, jota oon viivästyttäny, koska yksi asia mikä aiheuttaa mulle itku kohtauksia on asioiden hoitaminen. Kuulostaapa tää jotenkin nololta kun kirjotan näitä ylös, mutta siitä on tullut ongelma mun elämässä. Vältän ahdistavia asioita, jotta voin paremmin.

Sekava päivä, mutta toivottavasti huominen on parempi.
Päivän positiiviset asiat ja ehkä myös vinkkinä jollekin joka kärsii tästä samasta asiasta: hoida asiat pieni osa kerralla. Näin tein mäkin, ja pidin aina taukoa kun tarvitsin semmosen 🙂 Toinen asia on, että sain joulukuusesta koristeet pois ja huomenna jatketaan valojen ja itse kuusen kanssa.
Tämmönen päivä mulla!

Rakkaudella,

Yksi Päivä Kerralla

hyvinvointi mieli syvallista hyva-olo
Kommentit (1)
  1. Monta hyvää asiaa ja onnistumista päivääsi mahtuikin . Epämiellyttävien asioiden hoitamisen lykkääminen on .monien pahe , minäkin olen niihin sortunut 🤔
    Kiitos kirjoituksestasi 😊

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *