WOL, Sveitsi

Niin se vaan ruoho vihertää merien ja valtiorajojen toisella puolen. Miettiessäni horohistoriaani huomaan aina syttyneeni ulkomaalaisista miehistä nopeammin ja palavammin, kuin kotimaan tarjoamista jusseista. Osasyynä voisi olla myös erikoisolosuhteet, kuten rajallinen yhteinen aika lomamatkan/vaihtovuoden/lätkäkauden vuoksi. Niinhän se on, että aina haluaa sen mitä ei voi saada ja palavasti rakastutaan mihin tahansa Enriqueen, koska se on kaiken järjen vastaista. Onneksi laastarisuhteet ja valkoviini on keksitty, täten olen onnistunut pitämään mielenterveyteni ja hauraan sydämeni edes jonkinlaisessa balanssissa. 

Henkilökohtaisessa hyväntekeväisyyskampanjassani tahdon myös tukea naisten oikeuksia ja esineellistää miehiä projektissani oikein huolella. Tämän teen jokaisen tissituijotuksen uhrin puolesta, olkaa hyvä irmelit!

 

Mr. Switzerland

Löytöpaikka: Tinder
Tutkimusaika: noin 1kk, lähijaksoja 2 yötä
+ huumori
+ törkeän hyvä kroppa&hyvin varusteltu
         
Kohde ammattiurheilija, joten tämä maa saattaa vaatia vielä lisäuhreja,
          jotta saadaan sopivasti materiaalia keskiarvon luomiseksi.
+ aksentti
         Kaikki mikä sanotaan matalalla miesäänellä saksalaisella korostuksella kuulostaa likaiselta
         oli puhe kauppalistasta tai lätkävarusteista

– kaikilla sveitsiläisillä ei olekaan tilit täynnä rahaa?!
         Perheellä oli ilmeisen hyvin sveitsiläiset tilit pullollaan, 
         
mutta kärsivällisyyteni ei riittänyt perintöjen odotteluun. 

Tapailumme aikana lähettelimme satoja kuvaviestejä ja olimme todella tiiviisti tekemisissä, mutta jostain syystä katseeni alkoi harhailla jälleen kerran. Suhde koki luonnollisen päätöksensä yhteydenpidon harventuessä ja hänen taloustilanteessa sekä sekavan kimppa-asumisensa vaikuttaessa näkemiseemme. Muutaman kerran vuosien varrella olemme laitelleet hyvässä hengessä mitä kuuluu-viestejä ja käyn silloin tällöin tsekkailemassa hänen nykyisen tyttöystävän Instagram-tiliä, onnellisilta näyttävät ja olisi ollut ilmeisen poikkismatskua jos olisin sen osannut hyväksikäyttää.

Mitä opin?
Urhelijat ovat melko haastavia ylläpitää, vaikka palkintona saakin silmänruokaa ja hyvää treenitsemppiä. Huomasin, että saksani ei ole niin ruosteessa kuin luulin ja kielimatka Saksaan on pyörinyt mielessäni Mr. Switzerlandin jälkeen.

Loppuarvio: Kokisin Sveitsin erittäin mielenkiintoisena maana vierailla tai jopa asua tulevaisuudessa.
Alpit, riuskat miehet ja mammonaa, im coming!! 9+

 

 

suhteet oma-elama rakkaus oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *