En saanut hakemaani työtä

Toista viikkoa on kulunut viimeisestä työhakemuksen jättöpäivästä. Ei sieltä sitten kuulunut yhtään mitään vaikka toivoinkin pääseväni edes haastatteluun. Hakemukseeni en ollut täysin tyytyväinen, joten se taisi lähteä hieman huonoissa energioissa eteenpäin.

Luulen, että höllennän loppuvuodeksi työn etsimisen kanssa ja opettelen nauttimaan kiireettömyydestä. Unessakin se minulle kerrottiin, että nauti vapaa-ajasta ja kuuntele todellisia toiveitasi.

Tänään nettiä selatessa ajauduin jälleen etsimään mielenkiintoisia koulutuksia avoimesta AMK:sta. Aika on otollinen opiskeluun ja nykyiset terveysteknologian opiskelutkin ovat sujuneet mallikkaasti. Tämä koulutus avasi mielenkiinnon virtuaalitodellisuutta ja pelillistämistä kohtaan ja nyt aionkin tutkia, millaisia koulutuksia näiden aihepiirien parista löytyy. Molempia alueita voisi käyttää myös markkinoinnin tukena, joka vastaa nykyistä koulutustani.

Uusien urahaaveiden suunnittelu on ihan valtava mahdollisuus ja syksyllä en vielä olisi uskonut, että kiinnostun näin paljon teknologiasta. Virtuaalitodellisuudesta minulla ei ole kuitenkaan minkäänlaista kokemusta, joten oman mielikuvituksen varassa hahmotellaan, millaista sisältöä sinne pystyy luomaan. Ja se mielikuvitus on todellakin laukannut ja haluaisin sen avulla luoda markkinoinnin lisäksi myös terveyttä edistäviä maailmoja lapsille ja vanhuksille.

Saan nykyään mielenkiintoisia yhteydenottoja bloginkin kautta ja olen otettu siitä, että pääsen vaikuttumaan minulle tärkeistä asioista eri medioissa ja nyt viimeisempänä tutkimukseen, joka koskee työttömän digipalveluiden käyttöä. Tämä digitaalisuus on nyt se juttu, joka tulee vaikuttamaan merkittävästi tulevaisuuteen ja miten se voi meitä palvella vieläkin paremmin. Kehitys kehittyy ja olenkin saanut jo maistiaisia meditaatiomatkoillani siitä, millaista älykäs teknologia on.

Minusta ei ole insinööriksi, mutta mielikuvitusta riittää aika hifeikin juttuihin. Ajattelenkin niin, että se, mitä ihmismieli voi kuvitella, voidaan se toteuttaakin.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *