Kala-allergisen Omega 3

Moni kala-allergiaa poteva on varmasti usein miettinyt sitä, mistä saada Omega 3 terveytensä tueksi. Olen vuosien mittaan kokeillut useita eri kalasta valmistettuja omegavalmisteita, mutta lopputuloksena on aina ollut oireilu valmistetta kohtaan. Sain oireita jopa E-Epasta vaikka sen luvattiin olevan turvallinen kala-allergisille, joten älä haaskaa rahojasi siihen vaan lue tämä kirjoitus loppuun.

Selasin alkuvuodesta nettiä pitkään löytääkseni korvaavia valmisteita ja silmäni osuivat Vitamarin krilliöljyyn. Krilli on äyriäinen ja siitä saatavat Omega-3 rasvahapot ovat sitoutuneina fosfolipideihin, jolloin ne ovat helposti kehon hyödynnettävissä. Se ei aiheuta kalan makuisia röyhtäyksiä ja pieni liivatekapseli on helppo niellä. Tuotteen luvataan sopivan kala-allergiselle ja sen se tekee – en ole saanut minkäänlaisia kala-allergiaan viittaavia oireita tästä valmisteesta! Äyriäisallergiselle se ei sovi.

Valmiste sisältää myös huipputärkeää antioksidantti astaksantiinia, joka toimii samalla kapselin säilöntäaineena. Se estää siis öljyn härskiintymisen ja sen kertoo kapselin kirkkaan punainen värikin, joten suosittelen tuotetta ehdottomasti myös hinta-laatusuhteen vuoksi. Kapseli sisältää myös huomattavan määrän koliinia, jolla on myös tulehdusta alentava vaikutus.

Olen käyttänyt krilliöljyä nyt toista kuukautta ja aion jatkaa tuotteen parissa. Hoidan sillä ennenkaikkea matala-asteista tulehdustani sekä ihon kuntoa. Ikääntymisen myötä huomioni kiinnittyy myös nivelten hyvinvoinnin edistämiseen ja toiveissa on saada ajan kanssa apua myös huonepölyallergiaan, joka pitää yllä kroonista tulehdusta koko kehossa. Atooppinen ihottuma on jo parantunut ja uskon sen olevan krilliöljyn myönteisiä vaikutuksia.

Yli nelikymppisenä on hyvä viimeistään havahtua siihen, että terveytensä eteen kannattaa satsata ja valikoida muutama hyvä perustuote hyvinvointinsa tueksi. Olen onnekas, kun en kärsi minkäänlaisista kivuista enkä säryistä ja uskon lisäravinteiden tuovan siihen helpotusta. Omega 3 lisäksi käytän säännöllisesti ainoastaan kurkumaa perusmausteena ja paketti tuntuu toimivan oikein hyvin ennaltaehkäisevästi kipuja vastaan.

Olen huomannut kurkumalla erittäin positiivisia vaikutuksia myös mielen tasoittamisessa, myös menkkakivut pysyvät poissa. Näillä muutamalla tuotteella onkin nyt hyvä jatkaa kohti kevättä ja ulkoilukautta. Jokainen voi itse tehdä tarkemman tutkimustyönsä näiden tuotteiden parista, mutta tulehdusta vastaan nämä on ihan lyömätön pari!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *