Haastatteluni julkaistiin viikonloppuna

MTV3 uutiset haastatteli minua puhelimitse edellisiin postauksiini liittyen ja haastattelu on julkaistu viime viikonloppuna täällä. Juttu vilahti myös sunnuntain kymppiuutisissa, mutta itse en sitä livenä ehtinyt näkemään.

Jutulla tosiaan haluttiin levittää tietoisuutta maskien ”sivuvaikutuksista” ja se keräsikin kivasti keskustelua somen puolella. Varauduin henkisesti lukemaan kommentteja, sillä some voi olla todella raaka. Keskustelu pysyi suhteellisen hyvin aiheessa, mutta löytyi sieltä muutama kommentti, joissa määriteltiin pöpiksi ja kehotettiin menemään terapiaan. Jätän nämä omaan arvoonsa vaikka se sai miettimään nykyihmisen käytöstä. Tällaiset ihmiset näyttävät sitten esimerkkiä lapsille.

Olen miettinyt tuota hengenahdistustani vielä syvemmin ja tulinkin siihen lopputulokseen, että syömäni rauta vaikuttaa tilanteeseen todella paljon. Juttelin veljeni kanssa viikonloppuna puhelimessa ja hengästyin pelkästään jo jutellessa niin paljon, että päätin jättää rautakuurin tauolle. Hengittäminen on ollut viime päivinä tosi raskasta minulle ilman maskiakin.

Kehoni reagoi älyttömän nopeasti synteettisiin valmisteisiin ja päätin jatkaa kuuriani luonnonmukaisilla rautalisillä. Olen kuullut, että joillakin oireet voimistuvat kuuria aloittaessa, mutta nyt intuitio antoi selkeän vastauksen siihen, että tämä ei voi jatkua näin.

Tein mahtavia löytöjä ja tilasin mm. Schindelen mineraalilisää, jossa on huomattava määrä rautaa kaikkien muiden luonnollisten mineraalien lisäksi. Tästä olen tosi innoissani ja odotan mielenkiinnolla, miten se tulee vaikuttamaan atooppiseen ihottumaani. Eniten odotan kuitenkin sitä, että väsymys ja aivosumu antaisivat jo periksi. Pitäisi tässä töitäkin jaksaa tehdä vaikka nyt työttömänä olenkin.

Jotain uuttakin olen saanut elämässäni alulle, mutta palaan siihen seuraavissa postauksissani.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *