Instagramin stailaus

Digitaalisen markkinoinnin opiskelujen myötä kiinnostuin valtavasti Instagramista, erityisesti sen algoritmistä. Olen lukenut paljon aihepiirin ympäriltä ja vaikka minulla ei olekaan antaa täsmävinkkejä tilin kasvattamiseen, haluan painottaa kuitenkin sen visuaalista keskiötä sekä punaista lankaa, joka jokaiselta tililtä olisi hyvä löytyä. Mikä saa ihmisen klikkaamaan seuraa – nappia?  Se punainen lanka.

Minulla on peräti kolme Instagram tiliä ja viimeisin niistä on blogini tili nimimerkillä @_ylanen. Uudistin tilini täysin, sillä halusin feediini yhtenäisen ilmeen. Rakastan valokuvausta ja yhtenäisen ilmeen myötä aloin löytää siitä punaisesta langasta kiinni. Se on kotoilu ja arjen kauniit asiat ja esineet, ne asiat joiden ääressä elän joka ikinen päivä. Jotain, mikä vangitsee katseeni ja saa ajatukseni kiinnitettyä hetkeen ja hetkessä elämiseen.

Olen vasta alkutaipaleella uuden tilini kanssa ja uuden tilin kasvattaminen on rehellisesti sanottuna ihan kamalan vaikeaa. Se ei kuitenkaan ole pääpointti tässä vaiheessa vaan haluan kasvaa kuvaajana ja oppia tuomaan erilaisia stailauksia kuviini. Olisi ihana kuvata kauniita esineitä, joista samalla huokuisi ihana hyggeily fiilis.

He, jotka osaavat brändätä osaamisensa, löytyvät kyllä Instagramista. Brändäys on nimenomaan sitä oman osaamisensa tuotteistamista sekä markkinointia, jotain millä on selkeä päämäärä. Kun tuotteistamiseen on alettu kouluttaa, tuntuukin siltä, että  liiketoimintaa syntyy ihan mitättömiltäkin tuntuvista asioista.

Moni kuitenkin tienaa somella jo nykypäivänä ja kieltämättä se itseänikin kiinnostaa. Yhden naisen mainostoimistoa on helppo toteuttaa kotoakin päin, se vaatii bisnesälyä sekä markkinointitaitoja. Yhteyksiä sekä vuorovaikutustaitoja. Minulla on kuitenkin blogi ja sen tekstejä aion tällä tilillä markkinoida, mutta hyvin maltillisesti. Enemmän olen kiinnostunut uusista ihmisistä.

Kuvien suunnittelu ja stailaus tuo kotoilu päiviini kivaa twistiä ja oikeastaan vain mielikuvitus on rajana. Huomaan, että se auttaa suunnittelemaan tulevaa, mikä on tosi tärkeä asia työttömälle. Se ruokkii luovaa sieluani ja siksi onkin tosi kiva nähdä tulevaisuudessa, millaiseksi galleriani muodostuu. Haluan sinne vielä taiteellisenkin henkäyksen.

Nähdään Instan puolella, ystävystyn DM viestien kera siellä mielelläni.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *