Maski kertoo tästä ajasta

Hiljalleen, maskit ovat rantautumassa ihmisten varusteisiin. Somessa näkyy jo profiilikuvapäivityksiä, joissa itsetehdyt maskit näyttelevät pääosaa. Ne näyttävät itse asiassa ihan hyviltä ja ne korostavat kauniisti silmiä. Hiljaa mielessäni ehdin jo ajatella, että maskeista voi tulla jopa muoti-ilmiö, jos kankaisia maskeja alkaa näkyä enemmänkin.

En ole itse vielä hötkyillyt asian kanssa, mutta pukisin suojakseni mieluiten mustan maskin, joka olisi käsintehty. On tosi hieno juttu, että edelläkävijöitä löytyy, toivottavasti maskisuositus tuo myös kaivattuja tuloksia ja virus jäisi historiaan. Muuta en oikein osaa pukea tästä ajasta sanoiksi, sillä minulle korona alkaa olla yksi tauti muiden seassa. Pidän turvaväliä ja vetäydyn heti kotiin, jos saan flunssan oireita.


Taiteilin hieman aiheen ääressä koronataidetta ja syntyi COVID-19 juliste, jossa näen naisen maski kasvoillaan. Työ tulee todennäköisesti jäämään pöytälaatikkoon vaikka olenkin pitänyt itseäni kiireisenä julisteita suunnitellessa. Ensimmäinen julistekokoelma on jo valmis ja ne ovat kaupassani esillä ennakkoon. Varasto täydentyy näillä näkymin ensi viikolla ja jännityksellä odotan millainen vastaanotto näillä tulee olemaan.

On hyvä, että tällaisena aikana on puuhaa – siitä olen kiitollinen. Työharjoittelua on jäljellä enää kaksi viikkoa ja sitten statukseni muuttuu työttömäksi. Mielessäni siintää yrittäjyys ja tästä tullaan neuvottelemaan vielä työvoimaviranomaisen kanssa. Tulen varmasti päivittämään blogiani enemmän syksyn tullen, lisäksi suunnitelmissa on käydä muutama kirjoituskurssi etänä opiskellen, josta olen tosi innoissani. Mitä suunnitelmia sinulla on syksyksi?

hyvinvointi terveys oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *