Vanhat taidot vaarassa unohtua

On ehkä hulluin aika aloittaa valokuvaus sisätiloissa, muttakun tuli inspiraatio. Idea sai alkunsa oikeastaan eilen, kun silmiini osui hyvä Black Friday tarjous Suomen Yrittäjäopistolta. Olen kovin visuaalinen ihminen ja bongasin kurssitarjonnasta visuaalisen myyntityön verkkokurssin ja innostuin siitä niin paljon, että taidan ostaa kurssin itselleni viikonlopun aikana. Alennuskoodi on muuten Black2020 ja sillä saa koulutuskaupasta 30% alennuksen tulevana viikonloppuna.

Aina silloin tällöin olen haaveillut erilaisista stailauksista, joita voisin kotona suunnitella ja valokuvata. Netissä näkyy mahtavia ruokakuvia, mutta itseäni viehättäisi erilaisten kattausten suunnittelu ja toteutus. Asiassa on vain yksi hidaste.  Minulla ei ole juurikaan kauniita astioita tai ylipäänsä muitakaan kauniita esineitä, joten skaalaan visiotani vähän laajemmaksi.

Uskon kurssin tuovan uutta näkökulmaa erilaisten tuotteiden tarkasteluun, joten katsotaan millaisia fiiliskuvia alkaa syntymään. Se mistä hiukan huolestuin, oli se, että järjestelmäkameran käyttö oli kömpelöä pitkän tauon jälkeen ja kuvaamisen taitoa en missään nimessä halua unohtaa. Oman haasteen huomasin jo tuovan  tavaroiden asettelun, joten paljon on opittavaa.

Vaikka on vuoden pimein aika ja suunnittelin jo studiovalonkin ostoa, jalusta kuitenkin toimi tämän päiväisissä kuvauksissa oikein rohkaisevasti. Tänään oli yllättävän valoisaa, mutta aika on todella rajallinen, joten asetelmat on hyvä tehdä hyvissä ajoin heti aamusta.

Huomasin muuten tänään somesta, että nyt on meneillään kaunein jouluikkuna kilpailukin ja mikäli ehdin, käyn kuvailemassa Seinäjoen keskustassa pienyrittäjien näyteikkunoita. Se on kurssia ajatellenkin kivaa uuden oppimista. Alue on minulle todella uusi markkinoinnin näkökulmasta, joten kiva alkaa visioimaan jotain ihan tuntematonta. Toivottavasti kuvat onnistuu näyteikkunoiden läpi, niin esittelen parhaat palat täällä bloginkin puolella.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *