Asioita, joita kuulemme, mutta emme jaksaisi kuulla osa 1

”Mut sähän oot niin kaunis, että voisit saada kenet tahansa miehenkin!” (Kiitos kohteliaisuudesta, mutta kun mies ei nappaa, niin ei nappaa. Ja arvostaako miehet jotenkin kauneutta enemmän kuin toinen nainen koskaan voi tai onko mies jotenkin yleismaailmallisesti se ykkösvaihtoehto myös lesboille?)

”En mä tajunnut et sä oot lesbo, kun oot niin naisellinen” (Kiitos, osa lesboista on hyvinkin naisellisia kuten minä ja vaikka se voi olla harhauttavaa kun mulla ei ole siilitukkaa, myös monet naisista pitävät naiset arvostavat naisellisuutta ulkonäössä)

”Sä et vaan oo kohdannut sitä oikeeta miestä, odotahan vaan!” (Harmi paikka kertoa, että lapsuudesta kerrotut sadut eivät tässä kohtaa päde ja avaa neitosen silmiä prinssin saapuessa vaan tää neitonen mielummin suutelisi toista neitoa. Mä oon aina tykännyt jotenkin siitä Lumikista..)

Edellinen voi vielä jatkua seuraavasti ”Hei muistatsä sitä Mattia, joka oli silloin meidän tupareissa, se käy kanssa paljon salilla ja on aika hyvännäköinen muutenki, sun kannattais tutustuu siihen” (Joo, jos Matti ois 1) nainen 2) lesbo ja 3) sinkku niin voisihan sitä miettiä..)

”Mä voin kyllä ymmärtää sua, mäkin halusin teininä olla ihan samanlainen kuin yks ihana tyttö, joka oli tosi kaunis ja rohkea tyyppi ja mä mietin kans, et oonko lesbo. Ja sit me pussailtiinkin joskus kännissä. Mut sit se juttu meni ohi. Kyllähän naiset voi muutenkin ajatella toisista naisista, et onpa kaunis, sehän on tavallista.” (Hienoa, että voit samaistua tilanteeseeni, mutta mun seksuaalinen suutautuminen on vähän eri asia kuin naisten pitäminen kauniina. Ja kännipussailu. Ja etenkin teini-ikäisenä, mä kun oon jo aikuinen. Mua ei kiinnosta sitä paitsi kaikki kauniit naiset ylipäänsä, persoona sen sitten tekee, kuka on oikeesti kiinnostava)

Tulipas kunnon sarkasmipuuska jostain. Mun vastaukset on kuvitteellisia, sellaisia kuin tekis joskus mieli tehdä. Joskus nää kommentit naurattaa, joskus itkettää, mutta mielummin selitän kuin närkästyn. Yleensä.

 

Kommentit (7)
  1. Since the gene is on the x chromosome from the males handed down by the moms thus heredity factors causes hair loss. https://essaybaron.com/article-writer

  2. Blue Sky is the sweet, candy-flavored offspring of LSD and Rocky Mountain Blueberry https://lizavetacbd.com/best-cbd-oil-for-pain/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *