Asioita, joita kuulemme, mutta emme jaksaisi kuulla osa 2

Mä mietin, et rupeisin itsekin lesboksi, kun miesten kanssa menee hermot. (Tiedän, että tää on yleinen läppä, mutta lesboksi ei vaan yks päivä ryhdytä ja jos kuvittelet, että naisen kanssa on jotenkin helpompaa, niin onnea yritykselle vaan!)

Onks sulla niinku jotain huonoja kokemuksia miehistä kun et halua olla miehen kanssa? (Lesbous ei johdu siitä, että miehet kyllästyttää ja kaipaa vaihtelua tai että olis joku huono kokemus taustalla. Mä en ole vaan koskaan nähnyt itseäni olemassa miehen kanssa. Mä en halua elää miehen kanssa, en harrastaa seksiä miehen kanssa, en mitään pakettiin kuuluvaa)

Musta miehet ainakin on ihania, mä tykkään. (Hyvä, en mäkään vihaa miehiä, mä en vaan halua niitä myöskään. Ja mun lesbous ei tarkoita, että sun pitäis jotenkin omalla kohdallasi miettiä asiaa, tykkää ihan rauhassa)

Kato mikä siilitukka, onkohan tuokin teikäläisiä? (Voi olla tai olla olematta, toiset vaan tykkää lyhyestä tukasta JA miehistä. Ja mua ei kiinnosta kaikkien mahdollisten ihmisten seksuaalisuus, vaan niiden, joista oon itse kiinnostunut)

Onks lesboilla toinen se mies ja toinen nainen siinä suhteessa? (Ei, kun yllätys yllätys ne on molemmat naisia! Muutenkaan sukupuoliroolit eivät sinällään aina päde naissuhteissa kuten eivät monissa heterosuhteissakaan enää. Eivät kaikki naiselliset lesbot rakastu maskuuliinisia piirteitä omaaviin lesboihin vaan yhtä hyvin myös toisiin naisellisiin tai androgyynisempiin tyyppeihin)

Piristän itseäni tällä ihanalla biisillä, ihana Icona Pop <3

Kommentit (2)
  1. Kiitos Medusa! No niinpä, sitä toivoa elättelen minäkin, että nuorempi sukupolvi olisi jo luontevampi ylipäänsä erilaisuuden ja tietenkin mulle henk. koht. erityisesti homoseksuaalisuuden kanssa. Homous ei kuitenkaan ole mikään uusi ja moderni ilmiö. Kiitos tsempistä, urpojakin jaksaa paremmin kun löytyy myös hyviä tyyppejä!

  2. Hyvä blogi ja asenne, lukaisin kaikki juttusi läpi. Voi kunpa todellakin jonakin päivänä oltaisiin sellaisessa tilanteessa, että pariskuntaa kuvattaisiin pariskuntana osapuolten sukupuolista riippumatta. Uskoisin, että 10-20 vuoden päästä voi näin ollakin. Nuorempi sukupolvi suhtautuu jo näihin asioihin aika rennosti ja luontevasti.

    Tsemppiä kaikkien urpojen kanssa, toivottavasti typeriä ja puoliasiattomia juttuja tarvitsee kuulla vuosi vuodelta vähemmän!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *