”Ala-asteelaiset on tosi ärsyjä kun ne luulee olevansa varhaisnuoria” – Johannan kirje Siljalle 11.10.1995

MOIKKA SIKKELIINI! 11.10.-95

Kiitti kirjeestä ja MJ-tarroista!!! XXdfhxdh (sotkua) <– sori…

Tossa saat yhen kiertokirjeen multa, ja  sit vielä yhen sun kiertokirjeen, koska niitä oli 3 ja päätin vastata kahteen (annoin pisimmän pois). Meillä on kuvaus 24.–25.10, ja saadaan kuvat joskus marraskuun lopulla. Vaihdathan? (siis säästä yx meikälle!)

Meiän yläasteella on oppilaita 739, (3. suurin koulu) mut lukion määrää en tiiä, koska ya ja lukio ei oo meillä yhdessä. Meillä on seiskoja K:hon asti. Samoin kaseja ja ysejä.

Me saatiin taksvärkistä 50 mk / per nenä, mut jotkut työnantajat anto enemmän. Mä ja Lässy saatiin kuitenkin vaan 50 mk.

Kun sä sanoit ettet mee joogaan kun et saa jalkoja siihen asentoon, eli luulen että tarkotit –>

… tai jotain tommosta. Mut me ei olla kertaakaan vielä tollasta tehty. Meillä on fyysistä joogaa, joka on ihan erilaista kuin mietiskelyjooga, eli ei me hoeta jotain ”polakan” tapaista. So, Blondi-sarja antaa vääristetyn kuvan!!!

Aijaa, vai teiänkö äiti kustantaa sun Ginit? No sit teidän äiskä on mukava. Meidän äiskä pistää kotiarestiin jos puhuu edes viinasta. Kun Jannella oli viime lauantaina kankkunen niin äiti laitto sen 3 viikon ”perjantaikieltoon”.

Poltat sä? OOTKO KETJUILIJA? Mä en, enkä varmaan ees alakaan polttamaan, vaikka monet alkaa tässä iässä polttamaan.

Meillä on joka välkkä 15 min, mut ruokkis on 10.45-11.15, mut joskus ope päästää 10.30 joten pääsee nopeemmin käymään ostoksilla tai jollain.

Mä en oo ollu kun yhessä discossa, koska täällä ei järjestetä! Viimex oli hässäkkäklubi Olvihallilla. Diseissä käy yleensä yläasteelaisia, mut myös meidän harmix ala-asteelaisia. Ala-asteelaiset (varsinkin 3-5 lk) on tosi ärsyjä kun ne luulee olevansa joitain tosi varhaisnuoria ja murrosikäisiä ja meikkipellejä. Mua ärsyttää varsinki se meikki!!! Noh, taas joku kiva aihe!!!

Diskot kestää n. klo 24 asti, mut hässäkkä kesti 02:00 asti.

Meiän syysloma on (tai alkaa) 16.10, ja just sillon mä ja Pauliina (you know PAUKKU) mennään XDfhk (sotkua) <– sori Kuopioon testaamaan ”MÄKTONALTSI”, ja ostelee kaikkee muuta. Ja tän viiko perjantaina 13.10 on Apollo 13:n ensi-ilta. Me mennään kans sinne. Mitäs kaikkee sä aiot hommata Hannan kans?

Ootko alkanut nyt kenenkään kans? Mä en, mut en haluiskaan. Mua inhottaa useimmat meidän luokan pojat ja kun en käy kaupungilla varje fredag, niin ei sitä ees oo tutustuun muihin.

Oon nyt katsomassa Jyrkiä ja tulee taas joku ihan tuntematon video (ja bändi) niinku yleensä. Mä en oikein tykkää Jyrkin videoista. Hizi kun ei keksi mitään kirjoittamista ja kysymistä…

Jos sä käyt Kotipizzassa tms. niin minkä pizzan sä otat? Mä otan aina Alla Pollon eli kana-ananas-pizzan. Se on yli-ihanan-ihana!!!

Mihinkä asti sun hiukset on tällä hetkellä? Mun hiukset on n. suunnilleen rintaan asti, ne on kasvanu kesän aikana ihan hullusti.  Sä et varmaan saa mun kässästä selvää, sillä mäkään en aina saa. No toivottavasti saat!!!

Teetkö sä mitään lehtee ite, tai ootko tehny? Mä teen Lauran kans lehtee ”Lääkäreitä onko heitä”, ja se on nimensä mukaan lääkärilehti. Me ollaan kai sitten lapsellisia tai hulluja, mut toi on sitä JossuLaura-huumoria. Siellä on mm. Lääkäripalsta, jossa on Suosikista leikattuja kysymyksiä ja ollaan ite vastattu ihan hölmösti niihin. Me tehdään sitä kirjotuskoneella ja muutenkin käsin, ja sit kopioidaan, ja ”tilaajia” on 3, mä, Laura ja Heidi.

Sorry kun tää kirje jää hieman lyhkäsex kun mä en keksi mitään. Sit kun sulla on synttärit niin mitä aiot pyytää lahjax? Mun iskä ostaa mulle cd-mankan, ja äitiltä oon jo saanu 2 paitaa ja kivipuuterin.

Oot sä enää kirjeenvaihdossa jonkun Tarun kanssa? Niin tuo Taruhan on mun k-kamun Venlan kamu, sen sä jo varmaan tiesitkin.

Pitäisköhän jo stopata…

Love,            

                      Live,

                                           Laugh,

                                                                 Johanna

KIRJOTA
SORKE TYHMÄ KIRJE
Mä huomasin että tää letteri on ihan sairaan typerä!!!!!!!

 

Tästä kirjeestä heräsi muutama kysymys:

  • mikä on polakka, jota mietiskelyjoogaajat hokevat? En saa tuosta ajatuksesta kiinni näin 23 vuoden jälkeen. Epic shit 🙂
  • Hässäkkäklubi: tällä tarkoitettaneen Radiomafian 90-luvulla järjestämiä teinidiskoja, joita Pertti Salovaara ja Jusu Lounela vetivät. Muistaako kukaan olleensa hässäkkäklubilla? Mitä siellä tapahtui?
  • Olivatko Live, love, laugh -tyyppiset latteudet muodissa jo 90-luvulla? Muistan aforismisisustustarrojen yleistyneen vasta 2000-luvun puolella. Ehkä sitä ennen näitä latteuksia viljelivät teinilehdet, kuten SinäMinä ja MeKaks?
  • Olivatko Jyrki-tv-ohjelman alkuajat todellakin noin huonoja? Muistelen, että ensimmäisenä Jyrki-syksynä (1995) musiikkivideoita näytettiin joka päivä jokaisessa lähetyksessä, mutta samoja videoita näytettiin todella monta kertaa. Emme eläneet vielä digiaikaa, ja sen huomasi. 🙂

Seuraavassa blogipostauksessa käsittelemme Siljan vastausta Johannalle.

Rakkaudella, Johanna

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *