“Sitte joku imi mulle kax fritsuu niskaan, en tiiä kuka.” – Siljan kirje Johannalle 28.9.1996

No HEI!    28-9-1996   Saturday    klo:18.32.

Kiitti kaikesta! En oo kerenny kirjottaa nyt kellekkään, meil on HULLUU koulussa. Kaikkee projektii…: Viime viikolla oli kolmet kokeet (matikka 9-, ruotsi 8 ½, enkku 9), äikänaine (8 ½), köksän käytännön koe (9-). Sitte pitäs tehä: äikän tutkielma, n. 15-sivunen (mä+Hanna tehään Kekkosesta! YEE.), sen pohjalta esitelmä, ussan esitelmä (mä & Hanna: alkoholin riskit…), ATK:n projektityö (mä & Hanna: Titanic), ja äikän kirja-analyysi, en ees tiiä minkä kirjan luen, kun se pitäs olla suomalaisen kirjailijan kirjoittama. Ja oon TOSI hidas lukija.

Musta on TOSI IHANAA, kun sä kirjoitat aina noin nopeesti! 10000 x sorry, kun mä en yxinkertasesti VOI kirjottaa nopeemmin. Mutta… ens viikon jälkeen alkaa mun TET-jakso (viikot: 41 & 42), meen mutsin työpaikalle eli KANSALAISOPISTOON. TOSI köyhää! Mutta kun tääl Nurtsilla ei oo oikeen hyviä paikkoja, mihin mennä, enkä viiti maksaa dösämatkoja esim. Hesaan. Viikko 43 on sitte syyslomaa! Eli 3 viikkoo lomaa koulusta, yihaa. Sillon kerkeen kirjottaa paljon kirjeit, tosin täytyy myöskin tehä kaiken maailman esitelmiä ja tutkielmia… TUUN HULLUX.

Kivan näköin toi Mortti. TÄNX ku lähetit foton näytille. Muuten: en arvostele ihmisiä ulkonäön perusteella! Tai siis sillee, you know. En esim. valitse kavereitani sen perusteella, onx ne kauniita. Mua oksettaa, kun jotkut (hyviä esimerkkejä löytyy meijän koulusta..), nii, jotkut sanoo, et “yäk, onpas toi ruma” tai vastaavaa. Tietty semmonen inhottaa, et jos jollain on esim. rasvaset hiukset or haisee hielle. Yäk. Mitäköhän nyt aloin selittää. Mitä sä oot mieltä? No, onhan hyvännäkösii kundei kiva katella! Joo.. mä taidan olla väsyny, kun en itekkään tiedä mitä yritän selittää.

Onx teil jo ollu koulukuvaus? Meil oli 18.9. Kuvilla, tai siis niiden tulolla kestää varmaan viel ainaki kuukaus or something.

Joo, mun ekan jakson lukkari on:

klo ma ti ke to pe
8-8.45 perhis rub (LV) Ko Fa
9-9.45 perhis ma Ku Ko Ena
10-10.45 ruotsi ATK Bg Ai Rac
11.15-12 Bg ATK Ue Ue Rac
12.05-12.50 Ma Fa = fyssa Ai Li Ai
13.05-13.50 Opo Rub Li Ma
13.55-14.40 Bg = mantsa Ena

Tää vaihtuu ens viikolla, ELI kai 3.10 alkaa toka jaxo. SEURAAVA PAPERI.

Monta jaxoo teil on? Meil on 5.

Ai mun kuppikoko. No yleensä se on B75. Ihan sopivat, I think… yhellä mun “kamulla” on C:t tai D:t! HUI.

Ei mulla oo uusii cd:itä. ONPAS. Mister music 8/96, ja se Mäkin Mega Trax, aika surkee…

Tilasin niitä yheltä Sandyltä, siis osotetarroja, I mean… mut siltä Sandylta tuli kirje pari viikkoo sitte, et se lopettaa osotetarrojen teon. En muista paljon ne makso, se vaihteli… jos haluut semmosii ni niit saa paikoista:

Kirsi K., Vieremä (esite ilmanen)
Jane E., Vantaa (esite kahdella postimerkillä)

siis sendaat tolle Janelle 2 kpl 1 lk:n postarii, jos haluut esitteen. Semmosta.

Ei mulla oo ihastusta. En jaxa kiinnostuu kenestäkää. En tajuu mix.

Hei, tuli yx juttu mieleen. Luetsä paljon Iisalmen Sanomia? Kerro joskus, jos näät jonku jutun, minkä on kirjottanu aputoimittajat Marjo J. ja Paula… onx se P. or something. Kun toi Marjo on mun k-kamu… kerro jos näät!

Miten sulla menee koulussa? Onx teillä ollu paljon kokeit?

Ootko bailannu? Mä oon. Kerronpa nytten. Eli viime perjantaina (20.9) mä, Rentsi, Hanna + sen kamu Sanna lähettii Keravan Party Planetille. Mulla oli “odotukset korkeella”, ‘cos en ollut dokannu yli neljään kuukauteen (18:n viikkoon). Mulla oli Hannan kans puolix iso Vodka Lemon (18 %). Rentsi aiko juoda puolet Euro-kossusta (siinä on 0,7 l…). Joo. Lähettii dösällä. Dösä oli IHAN täys. Alettii heti perillä dokaamaan. Istuttii jonku kanalan tms. “laiturilla”. Siihen tuli ekax about 5 Hesalaista kundii, mut ne ei ollu kauan. Sitte siihen tuli n. 8 jäbää jostain Pornaisista tms.

Mä olin sit koko illan Rentsin kans, Hanna Sannan kans. Bailattii ankarasti. Siel oli muuten mm. Tuuli, Marikan kans. Mentii halaa niitä. Vähän ne katto. Moikattii kaikkii vastaantulijoita. “Tutustuin” yhteen Aaroon (vissii Annukka tms.), se on Järvenpäästä ja ysillä. Sain sen röökistä palovamman mun sormeen. Pyysin sen osotetta, mut se ei kerenny antaa sitä. Sitte mä + Rentsi nähtiin Rentsin (ja Hannan ja yhen Lindan -80) ex, SAMU. Se on Villen hyvä kamu. Se oli nuolemas Lindan kans. Rentsi sano haluuvansa mennä juttelee Samulle, mut rempaski Lindan siit helvettii ja alko nuolee Samuu! Kun ne makas siin maassa, Rentsi alla, nii Hanna tuli ja alko nuolee Samuu! Naureskeltii siin Sannan kans… no sit se + Hanna läx. Seuraava, mitä tajusin, oli et Rentsi työns mun pään Samun viereen ja seuraavax, et nuolin sitä. Joo! Se imi mun huulii nii lujaa et ne tuli sinisix! Sitte se imi mulle yhen fritsun, JOPA. Se imi Rentsinki huulet ihan sinisix, ja pari fritsuu. “Vuoroteltii” Rentsin kans, mä imuttelin Samun kans kolme kertaa. Sitte joku imi mulle kax fritsuu niskaan, en tiiä kuka. Joo, sit “jätettiin” Samu, ja mentii bailaamaan. Sitte tehtiin kahelle jätkälle sillee, et kysyttii et onx se vapaa, sit molemmat nuoli sitä. Hee… kovaa menoo.

Nyt kello on 20.32. Oon yxin himas, mutsi lähti johki bailaamaan. Kukaa kamu ei päässy tulee meille, tylsää.

Joo, viel viime perjantaista. Apulanta ja Rasmus oli tosi hyvii! Tosin missattiin Rasmuxen parhaat biisit, eli Rakkauslaulun ja Funky Jamin, kun Rentsii vähän “unetti”. Joo… mitäs vielä… siel oli kauheesti kiinalaisia tai jotain! Ihan SIKANA. Samu on tosi good-looking, mut se kulkee aina yksien nörttien, Olavin ja Heikin, kans.

Nyt kello on jo 22.23 ja pian alkaa Frendit. Katotko sitä? Mä katon joskus, jos on aikaa.

Puhuin äsken Marjon kanssa puhelimessa, Marjo muuttaa huomenna tänne Kaivotielle, parin minsan kävelymatkan päähän meistä. Tosi ihanaa!

Hei, sorry kun lopetan näin lyhyeen. Sain inspiraation tehä ussan esitelmää! Outoo… mut, kirjottele, kun siltä tuntuu!

<3 ya Foreva,

Sikke

P.S. Sorry LYHYT kirje.

P.P.S. Frimärkkeni takas, please! TACK!

—–

Ajatuksia kirjeestä:

  • Apua, apua ja vielä kerran apua! Hävettää.
  • Kuinka voi saada niskaansa kaksi fritsua ilman että tietää kuka ne on tehnyt? 😀
  • Helkkarin huvittavaa, että samassa kirjeessä kerron uskonnon esitelmästäni – aiheena alkoholin vaarat – ja samalla käyn Party Planetissa kera Vodka Lemonin, fritsujen ja ankaran bailauksen. Huhhuh! Ja ikää oli tosiaan se 14 vuotta.
  • Ei muuta kommentoitavaa, koska tämä oli niin kovasti tätä keski-ikää lähestyvää tätiä shokeeraava kirje. 😀

Rakkaudella, Silja

Kommentit (1)
  1. Haha, nää on mahtavia! 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *