”Ihmisen pitäs ainaki yrittää elää hyvä + pitkä elämä, koska meille on annettu vaa yx elämä” – Siljan kirje Johannalle 10.5.1996

pe 10.5.-96… klo 14.02


BÖÖ!

KIITTI POSTISTA! Vittu, taas kauhee ilma, sataa… ja tänään ois Jannen bailut! Se on vm. -82… ihan söde. Ja kiva, se asuu KARTANOSSA! Vähän sairaan nätti bailausmesta. Aleksis Kivi on ratsastanu niitten salin, tai olohuoneen poikki.

Katoitko muuten 9.5 to Poliisi-TV:n? Siin oli Nurtsin optikosta… cool. Ja näytettii vähä Nurtsin kylääki… mut sähän tiiät, millain Nurtsin köyhä keskusta on, vai… !?!

Olin tänää terveyskeskuksesa EKG:ssa eli sydänfilmissä. Tulokset saan tietää ens viikolla. Se mummeli vähän naureskeli mun sinisix lakatuille varpaan kynsille…

Joo, meil oli ranskan verbikoe today. Meni ihan hyvin… saan varmaa 9:n. Ja tänää saatii myös ranskan sanis (10) ja äikän koe (10-). Hyvin menee… mut kokeet on nyt ollu aika iisei. Enkun kokeesta tuli 9+. Viel ois kemmankokeet (ens viikol), sitte mantsan + hissankoe. Ja mä lähen 25.5. (la) – 1.6. (la) mutsin kans Lontoosee! Coolii… Hanna ei kai pääse messii. En pääse päättäjäisiin… todistuksen haen kai ma 3.6. Ja ripari alkaa sit 4.6.

Ainii, juon siellä Jannella tänää pienen Green Limen (0,35 l, 18 %) tai oikeestaan ison (pullon) Marjon kans puolix. En kyl tuu mihinkää siitä. En ainaskaa viimex tullu. Kantsis nyt olla syömättä.

Joo, no Niko ei ees oo Nurtsilta, ja Tero on 8 G:llä (mä oon 8 C:llä), joten et voinu nähä niit mun luokkakuvas! Ja saatoin kertoo viime kirjees Tintistä (Tiina V.) enkä välttämättä meijän luokan Tintistä. No en muista, kummasta puhuin…

En muista Olli Qvintusta Vuoden mies -kisoista… vaik oonki nähny sen varmaa “livenä”.

Ainii, kerro uusimmat koenumberit, mitä oot saanu..!!?!

Miten vappu meni? Mul meni ihan hyvin… join puol kossuu… sain uuden kamun, Marikan.

Kerro, jos olit kattomas Juustopäitä, mitä tapahtu, ja muutenki jos oot ollu joraamas/dokaamas. Ainii, mä en pääse ryyppää 1.6, ku skolet loppuu, ku tuun Lontoosta vasta joskus 24 yöllä (ei kai?!?!). Tai kone tulee klo 22.30.

No joo, on mulla ns. kirjebestis Outi Kouvolasta. No ollaan sillee muutenki bestixet, eli Outi on mun toinen bestis. No sit muita sikahyvii k-kamui: sä, Marjo (-81), Liisa (-82) ja Katja (-81). Sain muuten pari päivää sit uuen penpalin, Tiina P:n (-80) joka vaikuttaa kans tosi kivalta. Ollaan muuten Outin kans kesäl oltu 3 vee k-vaihos, ja oon saanu siltä 74 letterii. Tuskin kiinnosti. Sulta oon saanu 41 kirjettä… nojoo.

Hmm, en tiiä mistä saisit kestävän k-kamun! Vaik äffyistä tai jostaki. Nykyset penpalit mä oon saanu: k-kamuketjukirjeellä, aika moni (mm. sä) on vastannu ku mulla on ollu textaris ilmo, tai Suosikis. Mä sain Suosikin ilmosta n. 70 vastausta. Jos sä laitat ilmotuxen, ja saat paljon vastauxii… kyl sieltä montaki kivaa löytyy. Mä oon niistä 70:sta… jopa 6:n kans k-vaihdos. Kauhee lässytys taas.

En ikin oo aatellu itsarii. Enkä varmaa tuu ajattelemaankaa, koska mä tavallaan “pelkään” kuolemaa, tai sillee ovelasti… en ehkä joskus ysikymppisenä, mut ois kauheeta kuolla nuorena. Mun mielestä ihmisen pitäs ainaki yrittää elää hyvä + pitkä elämä, koska meille on annettu vaa yx elämä. No toi nyt oli vaa mun mielipide. Nyt tulee omalaatunen kyssäri: uskox sä kuolemanjälkeiseen elämään? Mä en viel tiiä, enkä viel haluu pahemmin ajatellakkaa, ehkä sit vanhempana. Masennun vaa tollasesta “syvällisestä” ajattelusta! Oon muuten pahoillani tosta Jannen kaverin jutusta. Varmaa kova järkytys hänen perheelle, Jannelle + teille kaikille Iisalmessa, wai. Näkix muute sitä kukaa, ku se hyppäs? Tai kuka sen sit löysi?

Yes, mulla on enää 8 koulupäivää, hähää! Pitäs viel käyä 3 kertaa kirkos ennen riparii.

Tiiätkö muute ketää, joka menee ens kesänä Bon Jovin konsaa? Mä nimittäin oon menos, Hannan kans, jos en oo kertonu. Sorry muuten ku kerroin noin vähä vapusta, mut ei oikeen tapahtunu mitää! Mut kerro sä, jookos. Sorry suppee letteri.

<3:lla Sikke

PS: Äffyt eteenpäin, please.

Pohdintoja:

  • Piti aina syödä mahdollisimman vähän sinä päivänä, kun oli lähdössä dokaamaan. Aikamoisen fiksua optimointia, sanoisin! 😀
  • Hauska kontrasti tässä kirjeessä, kun pohditaan sekä kuoleman jälkeistä elämää & muita syvällisyyksiä, että Green Limestä saatavaa känniä.
  • Tuo on tainnut olla ainoa kerta ikinä kun olen ollut kartanossa bileissä 🙂
  • Kalenteriini olin merkannut kuukauden parhaiksi (kuva alla): biisi: Apulanta – Hei hei mitä kuuluu, elokuva: Braveheart, vitsiksi jonkun isoveljeni kertoman laadukkaan vitsin (harmi, etten muista enää miten tuo meni…!) ja paras asia oli vappu. (Eli dokaus.)

Rakkaudella, Sikke

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *